Copywriter pentru anunturi de locuri de munca (part-time)

Data începerii: imediată

Industrie: Other

Numărul jobului: 1797

Te interesează această oportunitate?

Aplică și conectează-te astăzi cu unul dintre recrutori noștri

Din ianuarie 2007, Eastmen este o agenție de ocupare a forței de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesioniști din Europa pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp, in Olanda. In fiecare an, sute de muncitori sunt recrutați de către Eastmen. Angajații sunt selectați si testați de către recruterii noștri din Budapesta, Târgu-Mureș si Utrecht.

Întrucât Eastmen se mărește, avem nevoie de un coleg / colega noua, Copywriter, pentru locurile de munca publicate. 
 

Activitățile zilnice consta in:

  • vei verifica locurile de munca care se deschid in programul nostru de Recrutare, le re-scrii in limba engleza si le vei trimite colegilor spre traducere;
  • după ce primești traducerea, le postezi pe platformele de locuri de munca, precum si pe pagina noastră de web Eastmen;
  • te vei asigura sa le scrii in cel mai atrăgător si concis mod posibil, astfel încât sa fie ușor de înțeles candidaților;
  • vei tine locurile de munca sub control - vei redeschide cele care au expirat si le închizi pe cele care nu mai sunt relevante. 

Cerințele noastre: 
  • sa locuiești in Târgu Mureș sau împrejurimi, pentru a te putea deplasa la biroul nostru (strada Brăila nr 2, etaj 2, Târgu Mureș)
  • sa îți dorești sa lucrezi part-time (de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 - 15:00)
  • sa stăpânești limba Engleza foarte bine (vorbit, scris si citit
  • sa fii o persoana creativa, care poate crea texte / descripții de locuri de munca într-un mod interesant si atrăgător la ochi. Dar si clar si concis! 
  • sa stăpânești bine sistemele de tehnologie (suntem o companie care funcționează pe Google)

Ceea ce îți oferim:

- Vei lucra într-o echipa tânăra, entuziasta si internațională
- Un training complet
- Un mediu de lucru dinamic, într-un birou modern, foarte plăcut
- Libertate de a-ți organiza propria munca zi de zi
- Pachetul salarial, care se discuta la interviu (in funcție de experienta ta profesionala)

Aplica ACUM si te vom suna pentru un prim-interviu telefonic, in cazul in care te-ai potrivi acestei functii! 

 

DISTRIBUIE ACEST LOC DE MUNCĂ
APLICĂ DIRECT


ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Copywriter pentru anunturi de locuri de munca (part-time)
Din ianuarie 2007, Eastmen este o agenție de ocupare a forței de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesioniști din Europa pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp,..
Sofer camion Categoria C
Angajăm soferi de camion 18 tone cat C Descriere: Distribuirea bunurilor generale pentru restaurante, hoteluri, centre de sănătate, supermarketuri Partea de încărcare și descărcare a bunurilor este fa..
Analiști chimici în Olanda
Analiști chimici pentru Olanda! Angajăm analiști chimici pentru mai multe companii recunoscute și respectabile din Olanda! Descriere: Coordonarea la timp a preparării, măsurării și evaluării probelor..
CNC Frezori si Strungari in Olanda
O mare posibilitate de munca in Olanda! Recrutam incontinuu operatori si programatori CNC Frezori si Strungari, cu experienta pe cel putin una din masinile cu control numeric: Heidenhain, Siemens, Fan..
Sudori Mig Mag / Electrod / TIG in Olanda
Pentru multe companii cu care colaboram din Olanda, angajam Sudori cu experienta pe diferite tipuri: TIG / MIG MAG / ELECTROD. Experienta macar pe unul din aceste tipuri este necesară MAG, electrod si..
Muncitori in domeniul constructiilor
Căutăm în mod constant muncitori cu experiență, gata să lucreze imediat și în străinătate pe șantiere! Descriere: Muncitori acoperiș - Experiență cu EPDM, bitum, PVC. Veți lucra într-o echipă de doi,..
Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.