Inginer software, sisteme AI

Data începerii: imediată

Industrie: IT Proffession

Numărul jobului: 1345

Te interesează această oportunitate?

Aplică și conectează-te astăzi cu unul dintre recrutori noștri

Inginer software, sisteme AI pentru Olanda

Doriți să vă dezvoltați și să lucrați într-un mediu nou, să găsiți noi provocări?
Aplicați pentru postul nostru de inginer software pentru a lucra cu cele mai bune companii IT din Olanda.

Căutăm un inginer software cu experiență în proiectarea și implementarea aplicațiilor de microservicii, conductelor de date și instrumentelor înconjurătoare. Veți colabora îndeaproape cu oamenii de știință pentru date pentru a facilita gestionarea datelor, fluxurile de date, CI / CD și scalarea conductelor complexe de AI. Dacă doriți să contribuiți la aducerea rezistenței, scalabilității și performanței produselor noastre la un nou nivel, citiți mai departe!Descriere: 
 
 • Inginerul software este responsabil pentru dezvoltarea și îmbunătățirea cadrului nostru intern de procesare a limbajului natural (NLP) și AI și a micro-serviciilor înconjurătoare.
 • Folosind principiile de inginerie software, veți contribui la ecosistemul nostru: conducte de prelucrare a datelor și instrumente pentru instruirea și evaluarea modelelor de învățare automată. Veți avea un rol de lider în producerea modelelor noastre de AI și implementarea acestora pe platformele noastre SaaS și locale.
 • În fiecare zi, veți lucra îndeaproape cu oamenii de știință pentru date pentru a dezvolta noi caracteristici, pentru a ne îmbunătăți instrumentele de evaluare și CI / CD. Veți colabora cu echipa noastră DevOps pentru a îmbunătăți implementarea, monitorizarea și scalabilitatea serviciilor noastre de AI.
 • Veți participa activ la recenziile codurilor și veți colabora la proiectare și implementare. Aceasta este, de asemenea, o mare oportunitate de a afla despre sistemele complexe de învățare automată și NLP.
 • Stiva noastră de tehnologie: Python, Perl, Java, Docker, Kubernetes, Prometheus, Tensorflow, Git, Gitlab CI / Jenkins, plus un pic Go și Scala.

Cerinte: 
 • Experiență practică cu Docker și Kubernetes pentru construirea, implementarea și rularea unui sistem distribuit
 • Implementarea microserviciilor de la proiectare la producție
 • Competent cu produse bazate pe date, inclusiv: gestionarea fluxurilor de date, proiectarea și implementarea fluxurilor de lucru de prelucrare a datelor, rezolvarea datoriilor tehnice pentru conductele de date
 • Calificat în Python și cel puțin una dintre următoarele limbi: Java, C / C ++, C #, Scala, Go, Perl
 • Experiență solidă de dezvoltare software pe Linux
 • Experiența anterioară cu Machine Learning sau serviciile cloud este un plus
 • BSc / MSc în informatică sau echivalent
 • Ești pasionat de tehnologie, pricepi la explicarea alegerilor tale și convinge oamenii.

Beneficii: 
 • Posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional. 
 • Asistență în limba română, pentru orice intrebări și nelămuriri pe timpul șederii în Olanda 
 • Coordonatori care vă așteaptă la aeroport, vă duc la primărie pentru înregistrare și la cazare 
 • Cazare avantajoasă cu cameră proprie, internet și toate utilitățile necesare  
 • Contract de muncă olandez cu normă intreagă, pe perioadă nedeterminată de timp 
 • Condiții de muncă într-un mediu modern și curat 
 • Eastmen fiind de 12 ani pe piața olandeză, oferă salarii competitive, reale și negociabile în funcție de disponibilitatea și experiența fiecăruia 
 • Salarii săptamanale, în Euro, prin transfer bancar, în fiecare zi de Joi a săptămânii 
 • Bani de km oferiți: tot ce e peste 10 km (cazare-loc de muncă) se calculează cu 0,19 euro/km și se plateste pentru câte zile se lucrează pe săptămână. 
 • În caz de nevoie la client, se plătește și examenul VCA de securitate a muncii 
 • Pentru cei ce lucrează o perioada îndelungată de timp, Eastmen plătește autorizații și cerificări profesionale 
 • Pentru cei care NU necesită cazare oferită de noi, Eastmen oferă pe lângă salariul net, o sumă netă de 100 Euro / săptămână - ajutor de casă proprie. Această sumă o oferim și în cazul în care persoanele locuiesc în casa noastră la început și se mută pe parcurs la adresa personală. Atat timp cât se locuieste in cazarea Eastmen insa, nu se scade nici o sumă pe cazare din salariul net negociat. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon sau la adresa de e-mail: targumures@eastmen.eu


ATENȚIE! Nu percem comision și nici un fel de taxă de începere!

Birou Targu-Mures:


 

DISTRIBUIE ACEST LOC DE MUNCĂ
APLICĂ DIRECT


ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Copywriter pentru anunturi de locuri de munca (part-time)
Din ianuarie 2007, Eastmen este o agenție de ocupare a forței de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesioniști din Europa pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp,..
Sofer camion Categoria C
Angajăm soferi de camion 18 tone cat C Descriere: Distribuirea bunurilor generale pentru restaurante, hoteluri, centre de sănătate, supermarketuri Partea de încărcare și descărcare a bunurilor este fa..
Analiști chimici în Olanda
Analiști chimici pentru Olanda! Angajăm analiști chimici pentru mai multe companii recunoscute și respectabile din Olanda! Descriere: Coordonarea la timp a preparării, măsurării și evaluării probelor..
CNC Frezori si Strungari in Olanda
O mare posibilitate de munca in Olanda! Recrutam incontinuu operatori si programatori CNC Frezori si Strungari, cu experienta pe cel putin una din masinile cu control numeric: Heidenhain, Siemens, Fan..
Sudori Mig Mag / Electrod / TIG in Olanda
Pentru multe companii cu care colaboram din Olanda, angajam Sudori cu experienta pe diferite tipuri: TIG / MIG MAG / ELECTROD. Experienta macar pe unul din aceste tipuri este necesară MAG, electrod si..
Muncitori in domeniul constructiilor
Căutăm în mod constant muncitori cu experiență, gata să lucreze imediat și în străinătate pe șantiere! Descriere: Muncitori acoperiș - Experiență cu EPDM, bitum, PVC. Veți lucra într-o echipă de doi,..
Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.