Muncitori in domeniul constructiilor

Data începerii: imediată

Industrie: Building Profession

Numărul jobului: 1616

Te interesează această oportunitate?

Aplică și conectează-te astăzi cu unul dintre recrutori noștri

Căutăm în mod constant muncitori cu experiență, gata să lucreze imediat și în străinătate pe șantiere!

Descriere:
 • Muncitori acoperiș - Experiență cu EPDM, bitum, PVC. Veți
  lucra într-o echipă de doi, cu un coleg cu experiență, care vă poate învăța lucrând conform standardelor Olandeze.
   

 • Faiantar - Lucrați în case private, garaje, depozite sau birouri. Veți lucra într-o echipă de doi, cu un faiantar cu experiență, care vă poate învăța lucrând conform standardelor Olandeze.
 
 • Muncitor în construcții - găurirea și amplasarea consolelor de montare pe un zgârie-nori nou în curs de construcție Clădirea are o înălțime de 130 de metri. Veți plasa aceste paranteze la exteriorul clădirii, în afara traseului de schele sigure.
 
 • Muncitor in producție junior / senior pentru lipire vinil - Lipirea materialului din tec din vinil antiderapant. În calitate de junior, veți lipi cu 2 benzi de vinil (cu aspect de lemn) împreună. În calitate de senior, veți asambla podeaua  dintr-un desen și trebuie să tăiați  și să asamblați aceste podele.
 
 • Vopsitor Naval /Sablator - Vopsiți navele marine cu pensula. De asemenea, alte lucrări, cum ar fi polizarea și sablarea, dacă este necesar.
 
 • Vopsitor / Pre-condiționat - Vopsirea cu pistol de aer și condiționarea prealabilă a pieselor din oțel / oțel inoxidabil de pe rezervoarele camionului.
 
 • Plater / Assembler - Participați la construcția mega iahtului. Asamblarea secțiunilor mari de suprastructură pentru iahturi. Sudare prin puncte MIG / MAG. Experiența cu aluminiu
Cerințe:
 • Experiență în locuri de muncă similare
 • Engleză la nivel mediu de conversație
 • Permis de conducere categoria B

Se oferă: 

 • Posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional.Coordonatori care vă așteaptă la aeroport, vă duc la primărie pentru înregistrare și la cazare
 • Asistență în limba română, pentru orice întrebari și nelămuriri pe timpul șederii în OlandaCazare avantajoasă cu cameră proprie, internet și toate utilitățile necesare
 • Contract de muncă olandez cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată de timp
 • Condiții de muncă într-un mediu modern și curat
 • Eastmen fiind de 12 ani pe piața olandeză, oferă salarii decente, reale și negociabile în funcție de disponibilitatea și experiența fiecăruia
 • Salarii săptămânale, competitive, în Euro, prin transfer bancar, în fiecare zi de Joi a săptămânii
 • Bani de km oferiți: tot ce e peste 10 km (cazare-loc de muncă) se calculează cu 0,19 euro/km, și se plătește pentru câte zile se lucrează pe săptămână.
 • În caz de nevoie la client, se plătește și examenul VCA de securitate a muncii
 • Pentru cei ce lucrează o perioadă îndelungată de timp, Eastmen plătește autorizații și cerificări profesionale
 • Pentru cei care nu necesită cazare oferită de noi, Eastmen oferă pe lângă salariul net, o sumă netă de 100 Euro / săptămână - ajutor de casă proprie. Această sumă o oferim și în cazul în care persoanele locuiesc în casa noastră la început, și se mută pe parcurs la adresa personală. Atâta timp cât se locuiește în cazarea Eastmen însă, nu se scade nici o sumă pe cazare din salariul net negociat.


Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne conectati la numerele de telefon sau la adresa de e-mail:  targumures@eastmen.eu

 

ATENȚIE! Nu percem comision și nici un fel de taxă de începere

DISTRIBUIE ACEST LOC DE MUNCĂ
APLICĂ DIRECT


ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Copywriter pentru anunturi de locuri de munca (part-time)
Din ianuarie 2007, Eastmen este o agenție de ocupare a forței de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesioniști din Europa pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp,..
Sofer camion Categoria C
Angajăm soferi de camion 18 tone cat C Descriere: Distribuirea bunurilor generale pentru restaurante, hoteluri, centre de sănătate, supermarketuri Partea de încărcare și descărcare a bunurilor este fa..
Analiști chimici în Olanda
Analiști chimici pentru Olanda! Angajăm analiști chimici pentru mai multe companii recunoscute și respectabile din Olanda! Descriere: Coordonarea la timp a preparării, măsurării și evaluării probelor..
CNC Frezori si Strungari in Olanda
O mare posibilitate de munca in Olanda! Recrutam incontinuu operatori si programatori CNC Frezori si Strungari, cu experienta pe cel putin una din masinile cu control numeric: Heidenhain, Siemens, Fan..
Sudori Mig Mag / Electrod / TIG in Olanda
Pentru multe companii cu care colaboram din Olanda, angajam Sudori cu experienta pe diferite tipuri: TIG / MIG MAG / ELECTROD. Experienta macar pe unul din aceste tipuri este necesară MAG, electrod si..
Muncitori in domeniul constructiilor
Căutăm în mod constant muncitori cu experiență, gata să lucreze imediat și în străinătate pe șantiere! Descriere: Muncitori acoperiș - Experiență cu EPDM, bitum, PVC. Veți lucra într-o echipă de doi,..
Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.