Recruiter / call center in Targu mures

Data începerii: imediată

Industrie: Other

Numărul jobului: 1514

Te interesează această oportunitate?

Aplică și conectează-te astăzi cu unul dintre recrutori noștri

Recruiter / call center in biroul nostru din Targu MuresDin ianuarie 2007, Eastmen este o agentie de ocupare a fortei de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesionisti romani, maghiari, spanioli, croati si bulgari pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp, in Olanda. In fiecare an, sute de muncitori sunt recrutati de catre Eastmen. Angajatii sunt selectati si testati de catre recruterii nostri din Budapesta, Targu-Mures si Utrecht.

Eastmen este in continua crestere si suntem activi in Romania de la inceputul anului 2015 cu un birou in Targu-Mures, unde cautam un recruiter vorbitor de limba romana si engleza, sa se alature echipei noastre.

Ti-ar placea sa devii un Recruiter, sa selectezi si sa testezi abilitatile muncitorilor romani, pentru munca in Olanda? Daca da, alatura-te echipei noastre cat mai curand posibil!

Descriere:

In aceasta pozitie, te afli zilnic in contact direct cu candidati din intreaga Romanie. Vei fi responsabil in mod principal de recrutarea de profesionisti pentru companiile din industria metalurgica din Olanda, cum ar sudori, operatori - programatori CNC, mecanici, lacatusi, soferi de camion, etc. Biroul nostru din Utrecht va avea contact zilnic cu tine in limba engleza, pentru a discuta posturile vacante actuale. Avem, de asemenea software-uri extinse pe care le folosim zi de zi pentru selectarea si pastrarea candidatilor nostri in baza de date. Apoi, procesul de recrutare incepe, asigurandu-te ca toti candidatii corespunzatori sa fie selectati corect pentru clientii nostri olandezi. Pentru a avea cei mai buni candidati, va trebui sa cauti incontinuu site-uri vacante si alte metode noi de recrutare, cum ar fi targuri de joburi.


Activitatile zilnice consta in:

 • Vanarea candidatilor si cautarea acestora pe diferite baze de date de CV-uri, platforme web si social media
 • Contacct telefonic zilnic cu candidatii potriviti, precum si cei care suna pentru a se interesa de mai multe informatii
 • Publicarea anunturilor pe toate paginile web
 • Redactarea anunturilor pe paginile noastre web: eastmen.ro
 • Necesitatea de a lucra cu alte canale,cum ar fi social media: Facebook, Instagram, LinkedIn si alte idei noi
 • Pentru cei selectati, propusi si acceptati sa inceapa munca in Olanda, vei fi responsabil de organizarea calatoriei acestora. In Olanda, angajatii vor primi in continuare asistenta in propria lor limba: romana, cu sprijinul colegilor nostri Coordonatori.

 

 • Sunt necesare bune abilitati de comunicare, limba romana si engleza, scris corect si vorbit fluent!
 • Trebuie sa ai talent si simt in vanzari - sa stii cum sa convingi oamenii sa lucreze pentru Eastmen
 • Sa nu iti fie frica a face apeluri telefonice in numar de cel putin 20-30 pe zi, cu candidati din baze de date a CV-urilor. Cold-calling este o parte importanta a locului de munca
 • Sa ai o perspectiva comerciala si o gandire deschisa catre noi oportunitati - acestea sa fie trasaturi naturale
 • Sa fii intreprinzator, energic, organizat in timp, eficient si flexibil (in unele situatii in care trebuie ramas peste program pesntru a rezolva unele detalii urgente)
 • Sa ai destula energie in a lucra cu oamenii, si sa iti placa acest lucru.
 • Sa fii orientat spre rezultate
 • Capabilitatea de a lucra cu sisteme IT moderne si de a scrie texte / e-mailuri intr-un mod corect
 • Inregistrarea candidatilor are loc partial în mod automat, in software-ul nostru. Completarea tuturor aspectelor relevante ale candidatilor trebuie sa fie efectuata foarte meticulos in baza noastra de date si mentinerea activa a tuturor candidatilor.
 • Pro-activitatea si abilitatea de a face fata stresului (uneori totul trebuie aranjat intr-o perioada foarte scurta de timp, cum ar fi 1 zi).

Poti conta pe noi!
 • Vei lucra intr-o echipa tanara, entuziasta si internationala
 • Este inclus un training complet
 • Un mediu de lucru dinamic intr-un birou modern, foarte placut, cu multe oportunitati de crestere
 • Libertate de a organiza propria munca zi de zi
 • Telefon de lucru si laptop Chromebox, care pot fi folosite si pentru uz personal
 • Salariu atractiv si o schema de bonusare foarte buna! De precizat - bonusul se primeste lunar si este direct proportional cu candidatii noi care incep munca la companiile olandeze.

Iti asteptam CV-ul daca te potrivesti pentru aceasta functie! 


DISTRIBUIE ACEST LOC DE MUNCĂ
APLICĂ DIRECT


ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Copywriter pentru anunturi de locuri de munca (part-time)
Din ianuarie 2007, Eastmen este o agenție de ocupare a forței de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesioniști din Europa pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp,..
Sofer camion Categoria C
Angajăm soferi de camion 18 tone cat C Descriere: Distribuirea bunurilor generale pentru restaurante, hoteluri, centre de sănătate, supermarketuri Partea de încărcare și descărcare a bunurilor este fa..
Analiști chimici în Olanda
Analiști chimici pentru Olanda! Angajăm analiști chimici pentru mai multe companii recunoscute și respectabile din Olanda! Descriere: Coordonarea la timp a preparării, măsurării și evaluării probelor..
CNC Frezori si Strungari in Olanda
O mare posibilitate de munca in Olanda! Recrutam incontinuu operatori si programatori CNC Frezori si Strungari, cu experienta pe cel putin una din masinile cu control numeric: Heidenhain, Siemens, Fan..
Sudori Mig Mag / Electrod / TIG in Olanda
Pentru multe companii cu care colaboram din Olanda, angajam Sudori cu experienta pe diferite tipuri: TIG / MIG MAG / ELECTROD. Experienta macar pe unul din aceste tipuri este necesară MAG, electrod si..
Muncitori in domeniul constructiilor
Căutăm în mod constant muncitori cu experiență, gata să lucreze imediat și în străinătate pe șantiere! Descriere: Muncitori acoperiș - Experiență cu EPDM, bitum, PVC. Veți lucra într-o echipă de doi,..
Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.