Team leader recrutare

Data începerii: imediată

Industrie: Other

Numărul jobului: 1517

Te interesează această oportunitate?

Aplică și conectează-te astăzi cu unul dintre recrutori noștri

Team leader recrutare 
 

Din ianuarie 2007, Eastmen este o agentie de ocupare a fortei de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesionisti rdin intreaga Europa (dar mai ales din Romania si Ungaria), pentru munca temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp, in Olanda, la clientii nostri. In fiecare an, sute de muncitori sunt recrutati de catre Eastmen. Angajatii sunt selectati si testati de catre recruterii nostri din cele 3 birouri din Budapesta, Targu-Mures si Utrecht.

Eastmen este in continua crestere si suntem activi in Romania de la inceputul anului 2015 cu un birou in Targu-Mures, unde dorim sa angajam un Team Leader / Manager recrutare, vorbitor de limba romana si engleza, sa se alature echipei noastre.

In ce consta acest rol?

 • coordonarea si motivarea unei echipe de Recruiteri astfel incat acestia sa isi atinga targhetele
 • angajarea membrilor noi in echipa atunci cand este necesar si training acordat acestora pana in momentul cand devin independenti in munca lor
 • coaching continuu
 • sedinte tinute
 • transmiterea de rapoarte / statistici si rezultate ale echipei avute, superiorilor
 • mentorarea recruiterilor astfel incat acestia sa isi imbunatateasca incontinuu modul de lucru, comunicarea la telefon cu candidatii, atingerea targheturilor lor
 • gandirea proactiva si tintita catre gasirea de solutii noi atunci cand apar schimbari
 • inlaturarea obstacolelor si solutionarea rapida a problemelor aparute
 • idei noi legate de recrutare de personal
FOARTE IMPORTANT: pe langa activitatile de baza de leader al unei echipei, recrutarea insusi / insasi de personal calificat pentru munca in Olanda!! Leaderul va avea si el / ea, un targhet de atins pe candidati recrutati pentru clientii nostri olandezi.


Cum stii daca te potrivesti acestei functii?
 • vorbesti limba engleza in mod fluent
 • locuiesti in Targu Mures sau in apropiere (locul de munca se desfasoara in birou). Nu exista posibilitate de munca remote
 • iti place sa lucrezi cu oamenii si sa ii indrumi, sa ii conduci, intr-un mod placut si motivant
 • ai deja experienta min 1-2 ani in managementul unei echipe
 • iti place sa comunici si ai idei bune in a motiva o echipa
 • iti place sa vorbesti mult la telefon
 • esti o persoana organizata si iti place sa iti termini task-urile incepute cat mai repede si bine
 • stii sa iti folosesti timpul muncit intr-un mod productiv
 • esti deschis la flexibilitatea pe care o cere compania de la tine: functia de team leader presupune o gandire deschisa si flexibila. NU una de ¨09:00 - 17:00¨!
 • esti o fire competenta si iti place sa atingi targhete

Daca TU esti persoana pe care o cautam, iata ce iti vom oferi:

- posibilitatea de a-ti crea propriul / propria ta echipa, intr-un birou nou si modern
- traininguri organizate de companie
- team-meetinguri in alte tari
- introducere in Olanda (in biroul din Utrecht si la clientii nostri)
- posibilitatea de a avansa in cariera
- munca intr-o echipa internationala si la o companie olandeza

Aplica cu incredere, daca crezi ca esti persoana potrivita pentru noi si aceasta functie! Noi te vom contacta telefonic pentru un prim interviu

Iti multumim!


DISTRIBUIE ACEST LOC DE MUNCĂ
APLICĂ DIRECT


ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Team leader recrutare
Din ianuarie 2007, Eastmen este o agentie de ocupare a fortei de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesionisti rdin intreaga Europa (dar mai ales din Romania si Ungaria), pentru munca te..
Recruiter / call center in Targu mures
Din ianuarie 2007, Eastmen este o agentie de ocupare a fortei de munca olandeze, specializata in recrutarea de profesionisti romani, maghiari, spanioli, croati si bulgari pentru munca temporara sau pe..
Designer Tehnic IT - în Olanda
Industria high-tech este unul dintre cei mai importanți factori economici din Olanda. În acest sector, sunt dezvoltate soluții inovatoare pentru provocările societale din domeniul energiei, mobilități..
Developer Dynamics BC
Doriți să vă dezvoltați cariera și să lucrați într-un mediu nou, găsind noi provocări? Aplicați pentru postul nostru de dezvoltatori Dynamics BC pentru a lucra cu cele mai bune companii IT din Olanda...
Mecanic REMORCI / TRAILERE în Olanda
Pentru un client important, din Olanda, angajăm mecanici reparații remorci și trailere. Clientul este specializat în închirierea, repararea și întreținerea remorcilor. Descriere: lucrări de sudură, re..
Inginer Cloud DevOps (IT)
Ce vei face: Cu echipele Scrum veți construi, extinde și întreține mediul nostru Azure care rulează aplicațiile noastre; Front-end-uri, Analytics, proxy-uri, baze de date, Docker Clusters, CRM, instru..
Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.