Locuri de muncă în Olanda

Locuri de muncă în Olanda Locuri de muncă în Olanda

Locuri de muncă în Olanda

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenți complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente în diferite domenii, cum ar fi domeniul tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

 • Plată săptămânală (€)
 • Contract și condiții olandeze
 • Plan de pensie*
 • Propria ta cameră
 • Mașina și combustibil decontat**
 • Examen VCA (siguranță)***
 • Alte cursuri***

*după 6 luni

**către și de la muncă, peste 10km

***dacă este necesar

De ce să alegi un job în Olanda?

La Eastmen iți oferim un contract de munca în Olanda cu plata la standarde olandeze. Dacă ești în căutarea unui job unde poți câștiga mai mulți bani decât în România atunci Olanda este o alegere excelentă! Salariul minim pe economie în Olanda este aproape de 4 ori mai mare decât în România.

Cum arata contractele de muncă în Olanda?

Vrem să ne asigurăm că totul este clar și transparent încă de la început. Contractul de muncă olandez este scris pe jumătatea paginii în olandeză iar pe cealaltă jumătate este tradus în română.

Ce îți oferă Eastmen (în afara de un contract de muncă în Olanda)?

Vrem să ne asigurăm ca totul va decurge bine încă de la primul contact. Recrutorii noștri români îți vor oferi toate informațiile necesare pentru a fi pregătit pentru relocarea ta temporară) în Olanda. 

Coordonatori noștri vor prelua ștafeta de la ei atunci când ajungi în Olanda. Te vor lua de la aeroport, te vor duce la cazare și te vor ajuta să obții un cont bancar și un BSN (număr de securitate în Olanda, cum este DNI-ul în România). Dacă dorești, poți închiria o mașină de la noi care poate fi folosită și în privat. Super, nu?

Eastmen îți oferă un loc de muncă în Olanda (cu plecări urgente) la firme serioase, cu aparatură modernă, cu standarde de igienă și siguranța foarte ridicate. Te-am convins deja? Dacă nu, continuă să citești mai jos!

7 motive ca să alegi un job în Olanda

 1. Oportunități de muncă

Fiind una dintre cele mai stabile economii din UE, economia olandeză este, de asemenea, una dintre cele mai bogate. Olanda este mică, dar este plină de noi oportunități de muncă. Străinii care trăiesc și lucrează în Olanda își pot dezvolta cariera prin aderarea la una dintre numeroasele companii internaționale cu un birou olandez. Pentru cei care își încep propria afacere, guvernul olandez ajută și întreprinderile mici să crească prin simplificarea birocrației, oferind scutiri de impozite și actualizarea continuă a politicilor guvernamentale. O economie înfloritoare care oferă o mulțime de oportunități de muncă și de carieră este unul dintre cele mai bune motive pentru a lucra în Olanda.

 1. Standardele de muncă în Olanda

Olanda este pe lista celor mai bune zece țări care au un echilibru bun între viața privată și viața profesională. Olandezii s-au transformat de-a lungul secolelor dintr-un câmp de fermieri, marinari și comercianți într-un centru financiar, hotspot de proiectare și capital de pornire.

 1. Standard de viață forate ridicat. 

Speranța de viață în Olanda este una dintre cele mai ridicate din lume iar Olanda este clasificată ca a 7a  cea mai fericită țară din lume. Calitatea aerului, a apei, nivelul veniturilor disponibile, ocuparea forței de muncă și educația sunt mult mai bune decât în ​​multe alte țări europene. Olandezii au de aceea mai multe oportunități de a economisi și de a-și construi o viață plăcută și confortabilă.

 1. Comunitatea

Majoritatea oamenilor care locuiesc în Olanda vorbesc fluent engleza. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu vorbești olandeză. Olandezii au o diversitatea culturală foarte bogată și sunt obișnuiți să vorbească în Engleză. De asemena ei sunt foarte prietenoși, primitori și au o reputație de toleranți. 

 1. Cultura olandeză

Poți vizita diverse clădiri istorice, grădini, parcuri, precum și muzee și galerii sau te poți plimba pe multele canale de apă ale țarii. Știai ca 19% din suprafața Olandei este apă? În România doar 3% din suprafața tării este apă. Ținând cont că suprafața Olandei este de 5,73 ori mai mică decât cea a României, diferența este enormă.

Olanda și istoria sa atrag peste 15 milioane de turiști pe an. Câteva feluri de mâncare celebre și gustoase sunt:

 • Patat (versiunea olandeză a cartofilor prăjiți)
 • Stroopwafel (cea mai faimoasă patiserie din Olanda)
 • Diverse soiuri de cașcaval
 • Berea olandeză
 • Bitterballen (un tip de chiftea rotundă și moale la mijloc)
 1. Viața socială

Olanda permite o viață socială foarte activă – cei care trăiesc și lucrează în Olanda lucrează între 36 și 40 de ore pe săptămână. 

 1. Sănătatea

Ciclismul este modul de transport preferat în Olanda. În Amsterdam, aproximativ 800.000 de biciclete sunt folosite zilnic pentru a face naveta prin capitală. Ciclismul la locul de muncă iți îmbunătățește sănătatea, te ajută să economisești bani pe transport și ajută mediul. În toată țara sunt piste de biciclete unde poți merge cu bicicleta în siguranță!

Ce pași trebuie să urmezi pentru un job în Olanda?

 1. Aplică la unul din locurile noastre de muncă în Olanda;
 2. Trimite documentele necesare cerute de recrutorul tău personal;
 3. Semnează contractul de muncă;
 4. Cumpără-ți bilete de avion/autocar sau vino cu mașina proprie;
 5. Mergi la prima zi de lucru! Simplu, nu?

Locuri de muncă în Olanda pentru romani – domenii

Olanda oferă multe locuri de muncă pentru muncitori calificați. În special în domeniul tehnic, de instalare, industrial, chimic, logistic, mecanic, IT sau vopsitorie se caută profesioniști care să ajute firmele olandeze care au nevoie de personal. Aceste firme pot fi mici sau mari și pot produce tot felul de lucruri, de la piese mici pană la piese enorme pentru vase marine.

Ofertele noaste de muncă în Olanda

Întrebări frecvente despre munca în Olanda

De ce să alegi un job în Olanda?

Dacă ești în căutarea unui job unde poți câștiga mai mulți bani atunci Olanda este o alegere excelentă. Salariul minim pe economie în Olanda este aproape de 4 ori mai mare decât în România.

Care sunt motivele pentru care să vrei un job în Olanda?

Un standard de viața ridicat, comunitatea, cultura olandeză, viața socială, standardele de muncă ridicate și multe oportunități de muncă.

Cum găsesc un loc de muncă în Olanda?

Cel mai ușor este să aplici pentru un loc de muncă printr-o agenție, cum ar fi Eastmen. Noi vom aranja totul pentru tine astfel încât tu să nu ai nici o grijă.

În ce domenii pot găsii un loc de muncă în Olanda?

Olanda oferă multe locuri de muncă pentru muncitori calificați. În special în domeniul tehnic, de instalare, industrial, chimic, logistic, mecanic, IT sau vopsitorie.

 

 


VĂ RUGĂM SA NE CONTACTAȚI

Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2021 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland