Da, dacă locuiești într-o cazare furnizată de Eastmen, camera ta este gratuită.

Dacă locuiești la o distanță de maximum 15 km de locul tău de muncă și preferi să mergi cu bicicleta în loc să conduci, poți trimite un e-mail la [email protected] și solicita o bicicletă. Folosirea bicicletei pentru a merge la serviciu este gratuită, dar este supusă disponibilității. Folosirea bicicletei pentru a merge la serviciu este gratuită, dar este supusă disponibilității.

Din păcate acest lucru nu este permis deoarece majoritatea proprietarilor de locuințe nu acceptă animale de companie.

Pentru a fi eligibil pentru pensia olandeză AOW, trebuie să fi locuit sau lucrat în Olanda pentru un anumit număr de ani. Dacă ai 50 de ani sau mai mult, cerința minimă este de 10 ani. Dacă ai mai puțin de 50 de ani, trebuie să fi locuit sau lucrat în Olanda cel puțin 50% din timpul dintre vârsta de 15 ani și vârsta la care atingi vârsta de pensionare AOW. Poți citii mai multe despre asta în blogul nostru.

Aceasta ar putea fi posibilă pentru o perioadă scurtă de timp și costă 100 de euro pe săptămână în plus. Te rugăm să trimiți un mail la [email protected] și coordonatorii noștri te vor informa dacă acest lucru este posibil.

Ai putea fi eligibil să primești alocație pentru copii dacă lucrezi sau locuiești în Olanda. Trebuie să aplici pe site-ul SVB. Pot citi mai multe despre condiții aici.

PAWW este o taxă socială suplimentară pe contul angajatorului (Eastmen) pentru a asigura o indemnizație atunci când o persoană este bolnavă sau șomeră în al treilea an. O vom deduce, dar o vom adăuga înapoi pe fluturașul de salariu mai jos. Aceasta se datorează faptului că trebuie să fie vizibilă autorităților și biroului de impozit. Eastmen plătește apoi, de asemenea, taxa către guvern.

Da, este posibil. Puteți aranja acest lucru între voi.

Copiii sub 18 ani pot fi co asigurați pe asigurarea ta. Pentru a înregistra un copil trebuie să ne trimiți o cerere de înregistrare a copilului la [email protected]. Abia dupa înregistrare este asigurat. Ai aranjat o asigurare privată? În acest caz trebuie să contactezi compania respectivă și să le ceri să îți înregistreze copilul/copiii. Alți membri ai familiei trebuie să își obțină propria asigurare privată.

Da, poți aplica pentru o asigurare privată în Olanda. Există o mulțime de companii de asigurări din care poți alege. Poți citi mai multe despre asta aici.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland