Locuri de muncă în Olanda

Certifications Certificering

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții  din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă pentru străini în Olanda cu plecări urgente, în domenii diferite.

De ce să alegi Eastmen?

 • Plată săptămânală (€)
 • Contract și condiții olandeze
 • Plan de pensie*
 • Propria ta cameră
 • Mașina și combustibil decontat**
 • Examen VCA (siguranță)***
 • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

Cum arată contractele de muncă în Olanda?

Vrem să ne asigurăm că totul este clar și transparent încă de la început. Contractul de muncă olandez este scris pe jumătatea paginii în olandeză iar pe cealaltă jumătate este tradus în română. H2 – Cum arată contractele de muncă în Olanda? Astfel poți să citești contractul fără a avea nevoie de traducător. În acest fel poți să te asiguri că ceea ce semnezi corespunde cu înțelegerea făcută cu recrutorul tău. Cu un salariu minim pe economie de € 1.701,00 Olanda ocupălocul al 3-lea în Europa. La Eastmen îți oferim un contract de muncă Olandez cu plata la standarde olandeze. Dacă ești în căutarea unui job unde poți câștiga mai mulți bani decât în România atunci Olanda este o alegere excelentă!

Ce îți oferă Eastmen? (în afara de un contract de muncă în Olanda)

Recrutorii noștri încearcă să-ți găsească un job care să se potrivească perfect cu abilitățile tale și experiența ta, astfel încât tu și compania pentru vei lucra să fiți amândoi mulțumiți.

Procesul de recrutare începe cu recrutorul tău personal. Încă de la prima conversație, el sau ea va încerca să îți răspundă la toate întrebările. Recrutorul îți va furniza toate informațiile necesare pentru a te pregăti pentru mutarea (temporară) în Olanda.

Coordonatori noștri vor prelua ștafeta de la ei atunci când ajungi în Olanda. Te vor lua de la aeroport, te vor duce la cazare și te vor ajuta să obții un cont bancar și un BSN (număr de securitate în Olanda, cum este DNI-ul în România).

Pentru a merge la noul tău loc de muncă, poți închiria o mașină de la noi. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece o poți utiliza și în scopuri private. Super, nu? Ai grijă cu limitele de viteză în Olanda, în special cu ceea ce se numește „traject controle”.

Aceasta este o zonă în care viteza este măsurată când intri și când ieși din zonă. Dacă viteza medie este mai mare decât limita de viteză, vei primi amendă, 100%. Poți descărca o aplicație numită Flitsmeister care îți va arăta limitele de viteză și zonele de control. Desigur, cel mai simplu mod de a evita o amendă este de a conduce în funcție de limita de viteză. Dacă nu știi ce este, atunci această aplicație te va ajuta.

Coordonatorii noștri te vor ajuta, de asemenea, atunci când ai o problemă sau o întrebare. Vorbesc engleză, română și maghiară, astfel încât le poți adresa întrebări chiar și în limba maternă. Trimite-le un e-mail și te vor contacta cât mai curând posibil.

Fiindcă aranjăm totul și îți oferim asistență la fiecare pas este foarte ușor să lucrezi în Olanda. Oferim un loc de muncă în Olanda (cu plecări urgente) la firme serioase, cu aparatură modernă, cu standarde de igienă și siguranța foarte ridicate. Ești deja convins? Dacă nu, continuă să citești! În caz contrar, consultă pagina noastră de posturi vacante și fă primul pas pentru noul tău loc de muncă!

7 motive ca să alegi un job în Olanda

1. Oportunități de muncă
Olanda este una dintre țările cu cele mai stabile și bogate economii din Uniunea Europeană. Cu o suprafață de 41.543 km², Olanda este o țară mică dar plină de noi oportunități de muncă. Unele sectoare precum cel chimic, logistic sau tehnic continuă să crească și au nevoie de lucrători profesioniști. Acestea sunt, de asemenea, câteva dintre sectoarele pentru care noi oferim multe locuri de muncă.

2. Standardele de muncă în Olanda
Olanda este în topul 10 al țărilor care au un echilibru bun între viața privată și viața profesională. Aproximativ 75% dintre femei și 26% dintre bărbați lucrează doar 36 de ore pe săptămână. În acest fel, olandezii au mai mult timp liber pe care îl pot petrece alături de cei dragi.

Olandezilor le place, de asemenea, să bea un „borrel” cu colegii lor, ceea ce înseamnă să bei ceva împreună vinerea, după serviciu. Sună bine, nu?

3. Standard de viață forate ridicat
Speranța de viață în Olanda este una dintre cele mai ridicate din lume. Calitatea aerului, a apei, nivelul veniturilor disponibile, ocuparea forței de muncă și educația sunt mult mai bune decât în ​​multe alte țări europene. Olandezii au de aceea mai multe oportunități de a economisi și de a-și construi o viață plăcută și confortabilă. Acest lucru îi ajută să-și mențină a 5-a pozițieîn topul celor mai fericite țări din lume.

4. Oamenii olandezi
Majoritatea oamenilor care locuiesc în Olanda vorbesc fluent engleză. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu vorbești olandeză. Olandezii au o diversitatea culturală foarte bogată și sunt obișnuiți să vorbească în engleză. De asemena ei sunt foarte prietenoși, primitori și au o reputație de a fi un popor direct dar tolerant cu străinii.

5. Cultura olandeză
Poți vizita diverse clădiri istorice, grădini, parcuri, muzee și galerii sau te poți plimba pe multele canale de apă ale țarii. Știai ca 19% din suprafața Olandei este apă? În România doar 3% din suprafața tării este apă. Ținând cont că suprafața Olandei este de 5,73 ori mai mică decât cea a României, diferența este enormă!

Olanda și istoria sa atrag peste 15 milioane de turiști pe an. Aceștia se pot bucura de niște feluri de mâncare celebre și gustoase, cum ar fi:

 • Patat (versiunea olandeză a cartofilor prăjiți, des serviți cu maioneză, saté și ceapă)
 • Stroopwafel (o vafă cu sirop de caramel, cea mai buna atunci când este făcută proaspăt la una din piețele din Olanda)
 • Diverse soiuri de cașcaval
 • Berea olandeză
 • Bitterballen (un tip de chiftea rotundă, crocantă pe dinafară și moale pe dinăuntru)
Stroopwafels - Eastmen

6. Ciclismul
Ciclismul este modul de transport preferat în Olanda dar și un mod de viață. Toată lumea merge cu bicicleta. Majoritatea olandezilor au nu doar o bicicletă, ci mai multe. În Amsterdam, aproximativ 800.000 de biciclete sunt folosite zilnic pentru a face naveta prin capitală. Ciclismul la locul de muncă este nu doar mai rapid (dacă ai un loc de muncă într-un oraș aglomerat și locuiești în apropiere) ci îți îmbunătățește sănătatea, te ajută să economisești bani pe transport și ajută mediul. În toată țara sunt piste de biciclete unde poți merge cu bicicleta în siguranță. Deci nu ai nici un motiv să nu mergi cu bicicleta, măcar din când în când.

7. Olanda este o tară sigură
Mutarea într-o tară străină poate fi copleșitoare. Știind că te afli într-un loc sigur și primitor ajută la eliminarea stresului și te face să te simți în siguranță. Rata criminalității în Olanda este una dintre cele mai scăzute din lume!

Ce pași trebuie să urmezi pentru un job în Olanda?

 1. Aplică la unul din locurile noastre de muncă în Olanda;
 2. Trimite documentele necesare cerute de recrutorul tău personal;
 3. Semnează contractul de muncă;
 4. Cumpără-ți bilet de avion/autocar sau vino cu mașina proprie;
 5. Mergi la prima zi de lucru! Simplu, nu?

Locuri de muncă în Olanda pentru români - domenii

Olanda oferă multe locuri de muncă pentru muncitori calificați. În special în domeniul tehnic, chimic sau logistic este nevoie de profesioniști ca tine! Firmele olandeze cu care colaborăm, mici sau mari, toate îți oferă un mediu de lucru plăcut, cu echipament modern și standarde ridicate de igienă și siguranță.

Ofertele noaste de muncă în Olanda

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă doar un profesionist cu experiență ca tine. Ce mai aștepți?

Proiectant / Desenator CAD in Olanda
Dacă ești gata să faci un pas important în cariera ta și să lucrezi în Olanda, în orașe foarte dezvoltate precum Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht sau Groningen, te invităm să afli mai multe d..
Muncitor productie / reciclare in Olanda
Căutăm personal din zona Transilvaniei pentru companii de reciclare din Olanda. Descrierea locului de muncă: Se lucrează în cadrul unei echipe formate din angajați români din Transilvania; Se sortează..
Operator/Programator masina CNC in Olanda
Ai experiență în operarea sau programarea mașinilor CNC? Ai dori să te dezvolți pe plan profesional lucrând pe aparatură modernă, într-un mediu curat, în orașe importante din Olanda, precum Amsterdam,..
Soferi camion in Olanda
Ai experiență ca șofer de camion și ai dori să lucrezi în orașe importante din Olanda, precum Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht sau Groningen? Colaborăm cu companii din întreaga Olandă, care s..
Senior .NET developer in Olanda
Angajăm Senior .NET developer pentru o importantă companie de telecomunicații din Olanda. Dacă sunteți disponibil pentru relocare, dacă vă plac provocările și dacă doriți să vă folosiți experiența pen..
Vopsitor Industrial /Sablator in Olanda
Angajăm pentru clienții și partenerii noștri din Olanda, vopsitori și sablatori cu disponibilitate de relocare și începere a lucrului în cel mai scurt timp, în orașe dezvoltate precum Amsterdam, Utrec..

Întrebări frecvente despre munca în Olanda

Dacă ești în căutarea unui job unde poți câștiga mai mulți bani, atunci Olanda este o alegere excelentă. Salariul minim pe economie în Olanda este aproape de 4 ori mai mare decât în România.

Există o mulțime de motive pentru care să îți dorești un loc de muncă în Olanda. Nivelul de trai este ridicat și există o mulțime de posibilități de muncă. Comunitatea olandeză este primitoare, obișnuită cu străinii, iar majoritatea oamenilor vorbesc engleza.

Cultura olandeză este bogată, iar Olanda este o țară frumoasă, mai ales dacă iubești apa. Există multe de vizitat și multe lucruri cu care te poți delecta.

Cel mai ușor este să aplici pentru un loc de muncă printr-o agenție, cum ar fi Eastmen. Vom aranja totul pentru tine, cum ar fi o cazare frumoasă și o programare pentru a obține numărul de securitate socială. În acest fel nu trebuie să îți faci griji cu privire la nimic! Singura grijă este să te concentrezi la noul loc de muncă și să te adaptezi la viața în Olanda.

Olanda oferă multe locuri de muncă pentru muncitori calificați. Mai ales în domeniul tehnic, de instalare, industrial, chimic sau logistic.

Ești pregătit să-ți îmbunătățești
cariera?

Ești pregătit să-ți îmbunătățești
cariera?

Profesioniștii noștri îți oferă oportunități fiabile și fără probleme.

Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2021 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland