Locuri de muncă în Olanda

SPECIALISTS SPECIALISTEN

Cine suntem noi?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii, precum cel tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

  • Plată săptămânală (€)
  • Contract și condiții olandeze
  • Plan de pensie*
  • Propria ta cameră
  • Alocație pentru mașină și combustibil**
  • Examen VCA (siguranță)***
  • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

De ce să alegi un job în Olanda?

Cu un salariu minim pe economie de €1.701,00 Olanda ocupă locul al 3-lea în Europa. La Eastmen îți oferim un contract de muncă Olandez cu plata la standarde olandeze. Dacă ești în căutarea unui job unde poți câștiga mai mulți bani decât în România atunci Olanda este o alegere excelentă! Contractul este scris pe jumătatea paginii în olandeză iar pe cealaltă jumătate este tradus în română. În acest fel poți să îl citești fără a avea nevoie de traducător și poți să te asiguri că ceea ce semnezi corespunde cu înțelegerea făcută cu recrutorul tău. Prin a oferii această transparență vrem să ne asigurăm că totul este clar încă de la început.

Ce îți oferă Eastmen (în afara de un contract de muncă în Olanda)?

Recrutorii noștri încearcă să-ți găsească un job care să se potrivească perfect cu abilitățile tale și experiența ta, astfel încât tu și compania pentru vei lucra să fiți amândoi mulțumiți.

Procesul de recrutare începe cu recrutorul tău personal. Încă de la prima conversație, el sau ea va încerca să îți răspundă la toate întrebările. Recrutorul îți va furniza toate informațiile necesare pentru a te pregăti pentru mutarea (temporară) în Olanda. Încă de la prima conversație, el sau ea va încerca să îți răspundă la toate întrebările. Recrutorul îți va furniza toate informațiile necesare pentru a te pregăti pentru mutarea (temporară) în Olanda.

Coordonatori noștri vor prelua ștafeta de la ei atunci când ajungi în Olanda. Te vor lua de la aeroport, te vor duce la cazare și te vor ajuta să obții un cont bancar și un BSN (număr de securitate în Olanda, cum este DNI-ul în România). Te vor lua de la aeroport, te vor duce la cazare și te vor ajuta să obții un cont bancar și un BSN (număr de securitate în Olanda, cum este DNI-ul în România).

Pentru a merge la noul tău loc de muncă, poți închiria o mașină de la noi. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece o poți utiliza și în scopuri private. Super, nu? Acest lucru este foarte convenabil, deoarece o poți utiliza și în scopuri private. Super, nu?

Ai grijă cu limitele de viteză în Olanda, în special cu ceea ce se numește „traject controle”. Aceasta este o zonă în care viteza este măsurată când intri și când ieși din zonă. Dacă viteza medie este mai mare decât limita de viteză, vei primi amendă, 100%. Poți descărca o aplicație numită Flitsmeister care îți va arăta limitele de viteză și zonele de control. Desigur, cel mai simplu mod de a evita o amendă este de a conduce în funcție de limita de viteză. Dacă nu știi care este limita de viteză, atunci această aplicație te va ajuta.

Coordonatorii noștri te vor ajuta, de asemenea, atunci când ai o problemă sau o întrebare. Vorbesc engleză, română și maghiară, astfel încât le poți adresa întrebări chiar și în limba maternă. Trimite-le un e-mail și te vor contacta cât mai curând posibil. Trimite-le un e-mail și te vor contacta cât mai curând posibil.

Încercăm să aranjăm totul pentru tine și să îți oferim asistență tot timpul astfel încât munca în Olanda să fie simplificată. Oferim un loc de muncă în Olanda (cu plecări urgente) la firme serioase, cu aparatură modernă, cu standarde de igienă și siguranța foarte ridicate. Ești deja convins? Dacă nu, continuă să citești! Dacă te-am convins consultă pagina noastră de posturi vacante și fă primul pas pentru a obține noul tău loc de muncă!

7 motive ca să alegi un job în Olanda

1. Oportunități de muncă

Olanda este una dintre țările cu cele mai stabile și bogate economii din Uniunea Europeană. Cu o suprafață de 41.543 km², Olanda este o țară mică dar plină de noi oportunități de muncă. Unele sectoare precum cel chimic, logistic sau tehnic continuă să crească și au nevoie de lucrători profesioniști. Acestea sunt, de asemenea, câteva dintre sectoarele pentru care noi oferim multe locuri de muncă.

2. Standardele de muncă în Olanda

Olanda este în topul 10 al țărilor care au un echilibru bun între viața privată și viața profesională. Aproximativ 75% dintre femei și 26% dintre bărbați lucrează doar 36 de ore pe săptămână. În acest fel, olandezii au mai mult timp liber pe care îl pot petrece alături de cei dragi.

Olandezilor le place, de asemenea, să bea un „borrel” cu colegii lor, ceea ce înseamnă să bei ceva împreună vinerea, după serviciu. Sună bine, nu?

3. Standard de viață forate ridicat

Speranța de viață în Olanda este una dintre cele mai ridicate din lume. Calitatea aerului, a apei, nivelul veniturilor disponibile, ocuparea forței de muncă și educația sunt mult mai bune decât în ​​multe alte țări europene. Olandezii au de aceea mai multe oportunități de a economisi și de a-și construi o viață plăcută și confortabilă. Acest lucru îi ajută să-și mențină poziția a 7-a în topul celor mai fericite țari din lume.

4. Oamenii olandezi

Majoritatea oamenilor care locuiesc în Olanda vorbesc fluent engleză. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu vorbești olandeză. Olandezii au o diversitatea culturală foarte bogată și sunt obișnuiți să vorbească în engleză. De asemena ei sunt foarte prietenoși, primitori și au o reputație de a fi un popor direct dar tolerant cu străinii.

5. Cultura olandeză

Poți vizita diverse clădiri istorice, grădini, parcuri, muzee și galerii sau te poți plimba pe multele canale de apă ale țarii. Știai ca 19% din suprafața Olandei este apă? În România doar 3% din suprafața tării este apă. Ținând cont că suprafața Olandei este de 5,73 ori mai mică decât cea a României, diferența este enormă!

Olanda și istoria sa atrag peste 15 milioane de turiști pe an. Aceștia se pot bucura de niște feluri de mâncare celebre și gustoase, cum ar fi: patat (versiunea olandeză a cartofilor prăjiți, des serviți cu maioneză, saté și ceapă), stroopwafel (o vafă cu sirop de caramel, cea mai buna atunci când este făcută proaspăt la una din piețele din Olanda), diverse soiuri de cașcaval, berea olandeză sau bitterballen (un tip de chiftea rotundă, crocantă pe dinafară și moale pe dinăuntru).

6. Ciclismul

Ciclismul este modul de transport preferat în Olanda dar și un mod de viață. Toată lumea merge cu bicicleta. Majoritatea olandezilor au nu doar o bicicletă, ci mai multe. Pentru a ajunge la serviciu în Amsterdam, aproximativ 800.000 de biciclete sunt folosite zilnic. Ciclismul la locul de muncă este nu doar mai rapid (dacă ai un loc de muncă într-un oraș aglomerat și locuiești în apropiere) ci îți îmbunătățește sănătatea, te ajută să economisești bani pe transport și ajută mediul. În toată țara sunt piste de biciclete unde poți merge cu bicicleta în siguranță. Deci nu ai nici un motiv să nu mergi cu bicicleta, măcar din când în când.

7. Olanda este o tară sigură

Mutarea într-o tară străină poate fi copleșitoare. Știind că te afli într-un loc sigur și primitor ajută la eliminarea stresului și te face să te simți în siguranță. Rata criminalității în Olanda este una dintre cele mai scăzute din lume!

OFERTELE NOASTRE DE MUNCĂ ÎN OLANDA

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă doar un profesionist cu experiență ca tine. Ce mai aștepți?

Muncitor în construcții/mecanic
Vrei să lucrezi în Amsterdam în domeniul construcțiilor? Atunci nu ezita să ni te alături! O companie importantă din Olanda care produce diverse produse din oțel, precum placări din oțel în exteriorul clădirilor sau rame pentru ferestre, caută un muncitor în construcții/mecanic. Descrierea postului: Vei lucra pe un șantier  Munca ta va consta în găurirea și […]
Lăcătuș/Montator
O companie olandeză specializată în proiectarea și producția sistemelor din plastic și a sistemelor de țevi caută un Lăcătuș-Montator. Descrierea jobului: Lipirea și sudarea materialelor termoplastice Sudarea pe sârmă a materialelor termoplastice Munca cu fibre de plastic, produse termodure și compozite Munca în echipă sau individual Cerințe: Minim 1 an de experiență relevantă ca montator de țevi/lăcătuș sau sudor […]
Metalurgist
O companie olandeză situată în Gorredijk care produce anual peste 120,000 de rezervoare de apă caldă, care variază de la 1 la 1,000 litri, caută metalurgiști pentru procesul de producție.     Descrierea jobului: Plasarea spiralelor în rezervoare, unde acestea sunt îndoite, debavurate, scurtate, etc. Poți fii trimis la diferite utilaje și linii de producție Vei lucra pe […]
Operator NDT certificat RT-MT-UT
Vrei să dezvolți o carieră în domeniul NDT? Atunci ai venit la locul potrivit! O companie cu 1800 de angajați în Țările de Jos, Belgia și Luxemburg, care lucrează în fiecare zi pentru o societate mai sigură și mai eficientă și cu specialiști care înțeleg nevoile clienților lor, caută un operator NDT cu certificat RT-MT-UT.  Descrierea […]
Operator mașină cu descărcare electrică (tăiere cu electrod)
Un important furnizor olandez de componente high-tech, cu un parc de mașini foarte extins și ultramodern, caută un operator mașină de descărcare electrică (tăiere cu electrod). Descrierea jobului: Operarea, programarea și munca cu diverse mașini de împletit sârma și EDM folosind un software CAM în fiecare zi Programarea în PEPS (nu este necesară experiența) Munca cu plăci și […]
Tubulator
Pentru o companie olandeză specializată în proiectarea și fabricarea produselor din plastic și sisteme de țevi realizate la comandă, se caută un tubulator. Descrierea jobului: lipirea și sudarea cu sârmă a materialelor termoplastice munca in echipa dar si individual Cerințe: 3-4 ani de experiență relevantă minimă este recomandată experiența anterioară în tubulatură, cât și în termoplastice sunt necesare […]

Întrebări frecvente despre munca în Olanda

Dacă ești în căutarea unui job unde poți câștiga mai mulți bani, atunci Olanda este o alegere excelentă. Salariul minim pe economie în Olanda este aproape de 4 ori mai mare decât în România.

Există o mulțime de motive pentru care trebuie să alegi Olanda. Nivelul de trai este ridicat deoarece salariul minim pe economie este destul de ridicat și există o mulțime de posibilități de muncă. Cultura olandeză este bogată, iar Olanda este o țară frumoasă, mai ales dacă iubești apa. Există multe de

vizitat și multe lucruri cu care te poți delecta.

Eastmen îți oferă un loc de muncă potrivit abilităților tale și un contract de muncă olandez. Cazarea este asigurată și poți închiria o mașină de la noi pentru a merge la lucru. Coordonatorii noștri îți stau la dispoziție pentru întrebări.

Oferim locuri de muncă cu plecări urgente in diverse domenii. Vizitează pagina noastă cu posturi vacante și aplică direct pentru locul de muncă potrivit. Dacă ai întrebări sau vrei mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland