Locuri de muncă în Olanda

Cine suntem noi?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în Olanda, nu căuta mai departe! Eastmen este agenția de recrutare pe care o cauți. Înființată în 2006, suntem una dintre cele mai de încredere agenții de recrutare din Olanda. Cu o experiență vastă în plasarea profesioniștilor din Europa în companii olandeze, suntem complet certificați și aplicăm cele mai înalte standarde în munca noastră. Cu noi, ai acces la o varietate de locuri de muncă în domenii precum cel tehnic, chimic sau logistic. Oferim locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente și plata săptămânală. Nu mai sta pe gânduri și lasă-ne să îți găsim locul de muncă ideal în Olanda!

De ce să alegi Eastmen?

  • Plată săptămânală (€)
  • Contract și condiții olandeze
  • Plan de pensie*
  • Propria ta cameră
  • Alocație pentru mașină și combustibil**
  • Examen VCA (siguranță)***
  • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

De ce să alegi un job în Olanda?

Dacă ești în căutarea unui job care să îți ofere un salariu atractiv, atunci Olanda este țara potrivită pentru tine! Aici, salariul minim pe economie este de €1.995,00, fapt ce ne plasează pe locul al 3-lea în Europa. La Eastmen, îți oferim un contract de muncă olandez, cu plata săptămânală și la standardele olandeze, astfel încât să îți asiguri un trai confortabil și să îți poți permite tot ce îți dorești. Iar pentru a te asigura că totul este clar și înțelegi perfect ceea ce semnezi, contractul este scris în două limbi, jumătate în olandeză și jumătate în română. Astfel, poți să îl citești fără a avea nevoie de traducător și ai siguranța că înțelegerea ta cu recrutorul tău este respectată. Transparența este unul dintre valorile noastre și vrem să ne asigurăm că totul este clar încă de la început. Așadar, nu mai sta pe gânduri și aplică acum pentru unul dintre locurile noastre de muncă din Olanda!

Locuri de munca in Olanda

Ce îți oferă Eastmen?

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități profesionale îți oferim o gamă largă de locuri de muncă în Olanda. Recrutorii noștri au o vastă experiență în găsirea celor mai bune locuri de muncă în diverse domenii. Fie că ești inginer, tehnician, operator CNC, sudor, șofer de camion sau cauți o carieră în industria chimică, suntem siguri că avem locuri de muncă în Olanda care ți se potrivesc.

Dorim să îți oferim un proces de recrutare eficient și profesional. Echipa noastră de recrutori te va ghida de-a lungul întregului proces, de la primul contact până la semnarea contractului. Îți vom oferi toate informațiile necesare despre locurile de muncă disponibile în Olanda, astfel încât să poți face alegerea cea mai bună pentru tine.

Odată ce ai fost acceptat pentru unul dintre locurile noastre de muncă în Olanda, coordonatorii noștri te vor ajuta în toate aspectele privind mutarea și adaptarea la noua ta viață în Olanda. După ce ai ajuns în Olanda, ei vor prelua ștafeta de la recrutorii noștri și te vor duce la locul de cazare, te vor ajuta să obții un număr BSN (număr de securitate în Olanda, cum este DNI-ul în România) și să deschizi un cont bancar. 

La Eastmen, suntem dedicați în a găsi cele mai bune locuri de munca în Olanda pentru tine și ne dorim să te ajutăm să începi o carieră de succes în această țară minunată.

Dacă dorești să te deplasezi la locul de muncă în mod independent, poți închiria o mașină de la noi. În acest fel, vei putea să te deplasezi în mod convenabil la locurile de muncă din diferitele locații din Olanda.

În ceea ce privește condusul în Olanda, îți recomandăm să fii foarte atent cu limitele de viteză, în special în zonele numite „traject controle”. Aceste zone sunt monitorizate prin intermediul unui sistem de măsurare a vitezei atunci când intri și când ieși din aceste zone. Dacă viteza medie pe care o atingi este mai mare decât limita de viteză permisă, vei primi o amendă în 100% din cazuri.

Pentru a te asigura că tu conduci în conformitate cu limitele de viteză, îți recomandăm să descarci o aplicație utilă numită Flitsmeister, care îți poate arăta limitele de viteză și zonele de control al traiectoriei. Este important să respectăm regulile de circulație pentru a ne asigura că suntem în siguranță și pentru a evita sancțiunile financiare.

Pe lângă acest sfat util, vrem să te asigurăm că dacă ai nevoie de ajutor, coordonatorii noștri sunt disponibili să te ajute oricând ai o întrebare sau o problemă. Aceștia vorbesc engleză, română și maghiară, deci poți să le adresezi întrebările chiar și în limba maternă. Nu ezita să le trimiți un e-mail și îți vor răspunde cât mai curând posibil.

7 motive ca să alegi un job în Olanda

1. Multe oportunități de muncă 

Olanda este o țară cu o economie puternică și bogată, ceea ce o face o destinație populară pentru cei care caută locuri de muncă în Europa. Cu toate că suprafața sa este relativ mică, această țară oferă o varietate de sectoare în care oamenii pot găsi locuri de muncă interesante și pline de oportunități.

Sectoarele economice din Olanda care sunt înfloritoare și care necesită lucrători profesioniști includ cel chimic, logistic și tehnic. Acestea sunt domenii în care Olanda are o expertiză puternică și care continuă să se dezvolte rapid, oferind oportunități constante pentru cei care caută o carieră de succes. 

Fiind o țară cu o economie stabilă, Olanda oferă o mulțime de beneficii pentru cei care lucrează aici, inclusiv un trai confortabil și fără stres. Salariile și beneficiile sunt de obicei competitive, iar condițiile de muncă sunt excelente. În plus, Olanda este o țară cu un nivel ridicat de calitate a vieții, oferind o gamă largă de opțiuni de agrement și divertisment.

În calitate de agenție de recrutare în Olanda, suntem mândri să putem oferi o gamă largă de locuri de muncă în diferite sectoare. Suntem dedicați în a ajuta oamenii să găsească jobul potrivit și să își construiască o carieră de succes în această țară frumoasă și prosperă. Prin urmare, te încurajăm să nu ratezi această oportunitate și să iei în considerare Olanda ca destinație pentru viitoarea ta carieră.

Mecanici in Olanda

2. Standarde de muncă ridicate

Standardele de muncă în Olanda sunt printre cele mai înalte din Europa, oferind angajaților un nivel ridicat de protecție și drepturi. În Olanda, se acordă o atenție deosebită egalității de gen și de rasă la locul de muncă, iar discriminarea este interzisă prin lege. Angajatorii sunt obligați să ofere condiții de muncă sigure și sănătoase și să respecte timpul de lucru maxim, care este de obicei de 40 de ore pe săptămână (excluzând orele suplimentare).

Olanda are o cultură a muncii echilibrată, care pune un accent mare pe echilibrul între viața profesională și cea personală. Majoritatea olandezilor beneficiază de un număr generos de zile de concediu și de concediu plătit în caz de boală sau urgențe familiale. 

3. Standard de viață forate ridicat

Speranța de viață în Olanda este una dintre cele mai ridicate din lume. Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, în 2021, speranța de viață la naștere pentru un bărbat este de aproximativ 81 de ani, iar pentru o femeie este de aproximativ 84 de ani. Acest lucru se datorează în parte stilului de viață sănătos al olandezilor, care includ obiceiuri alimentare sănătoase, exerciții fizice regulate și un mediu de lucru sigur și curat. De asemenea, Olanda are unul dintre cele mai bune sisteme de sănătate din lume, cu o acoperire universală și o varietate de opțiuni de asistență medicală disponibile pentru toți locuitorii.

Un alt factor important care contribuie la speranța de viață ridicată în Olanda este accesul la educație de calitate și oportunități de angajare. Olanda are una dintre cele mai bune rate de alfabetizare din lume, iar educația este gratuită și obligatorie până la vârsta de 18 ani.

De asemenea, există numeroase oportunități de formare profesională și de dezvoltare a carierei disponibile în țară. Toate acestea contribuie la faptul că oamenii sunt mai sănătoși, mai informați și mai bine pregătiți pentru a-și gestiona viața în mod independent și productiv.

Cu toate acestea, speranța de viață în Olanda nu este uniformă în toată țara. Există diferențe semnificative în funcție de regiune și grupurile socio-economice. De exemplu, oamenii din zonele rurale au adesea o speranță de viață mai ridicată decât cei din zonele urbane, în timp ce persoanele din grupurile socio-economice defavorizate au adesea o speranță de viață mai scăzută decât cei din grupurile privilegiate. Astfel, este important ca guvernul și alte instituții să continue să lucreze pentru a aborda aceste disparități și pentru a asigura că toți olandezii au acces la condiții de viață sănătoase și oportunități egale de dezvoltare.

4. Olandezii

Olandezii sunt cunoscuți pentru a fi foarte prietenoși și deschiși cu străinii. Ei sunt o națiune diversă, cu o populație mare de imigranți și, în general, sunt toleranți și respectuoși față de alte culturi și stiluri de viață. În special în orașele mari, cum ar fi Amsterdam și Rotterdam, vei întâlni oameni din întreaga lume și vei găsi multe comunități internaționale.

Olandezii sunt, de asemenea, foarte buni vorbitori de limbi străine, în special de engleză. Vei putea comunica ușor cu oamenii din Olanda, chiar și dacă nu vorbești olandeza. Cu toate acestea, dacă încerci să înveți limba olandeză, vei fi întâmpinat cu entuziasm și apreciere.

În general, olandezii sunt oameni foarte ospitalieri și se bucură să își împartă cultura cu vizitatorii lor. Ei sunt, de asemenea, foarte respectuoși față de spațiul personal și de regulile de bază ale politeții. Este important să te comporți într-un mod respectuos și să fi pregătit să respecți regulile și tradițiile locale pentru a te bucura de o experiență pozitivă în Olanda.

Oameni pe terasa in Olanda

5. Cultura olandeză

Cultura olandeză este bogată și diversă, cu o istorie îndelungată și influențe puternice din întreaga lume. Arta și arhitectura olandeză sunt celebre în întreaga lume, iar muzeele din țară găzduiesc unele dintre cele mai importante colecții de artă și istorie din Europa. Olandezii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru dragostea lor pentru ciclism și pentru stilul lor de viață activ și sănătos.

În ceea ce privește mâncarea olandeză, există multe delicatese specifice care merită să fie încercate de străini. Printre cele mai populare se numără stroopwafels, niște biscuiți subțiri și crocanți, umpluți cu sirop dulce. În plus, kaas (brânza olandeză) este celebră în întreaga lume pentru gustul său distinctiv și textura unică.

Un alt preparat specific olandez este bitterballen, niște bile crocante din cartofi și carne, servite cu sos de muștar. De asemenea, haring (hering) este un preparat olandez tradițional, care se servește în general ca o gustare rapidă și este considerat unul dintre cele mai sănătoase tipuri de pește din lume.

În general, bucătăria olandeză este foarte diversă și include multe preparate unice, care sunt adesea influențate de cultura vecinilor lor europeni. Dacă dorești să încerci preparate tradiționale olandeze, atunci trebuie să te pregătești pentru a experimenta noi gusturi și texturi, care cu siguranță îți vor satisface papilele gustative.

Biciclete in Amsterdam

6. Ciclismul

Ciclismul este o activitate populară și o parte importantă a culturii olandeze. Olanda are o infrastructură excelentă pentru ciclism, cu o rețea vastă de piste pentru biciclete și drumuri speciale pentru bicicliști. În fapt, Olanda este considerată cea mai biciclistă țară din lume, cu o medie de 1,3 bicicliști pe locuitor. De asemenea, aproximativ 25% dintre toate călătoriile efectuate în țară sunt făcute pe bicicletă.

Ciclismul este o parte importantă a vieții sociale și economice din Olanda. În orașele mari, cum ar fi Amsterdam și Utrecht, peste 50% dintre locuitori folosesc bicicleta ca mijloc de transport. În plus, ciclismul este o industrie importantă în Olanda, cu o valoare anuală a pieței de biciclete de aproximativ 1 miliard de euro. În total, în Olanda sunt fabricate aproximativ 1,5 milioane de biciclete în fiecare an.

Ciclismul la locul de muncă este nu doar mai rapid (dacă ai un loc de muncă într-un oraș aglomerat și locuiești în apropiere) ci îți îmbunătățește sănătatea, te ajută să economisești bani pe transport și ajută mediul.

7. Olanda este o tară sigură

Olanda este cunoscută pentru una dintre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume. În general, olandezii trăiesc într-un mediu sigur și se bucură de un stil de viață relaxat și tolerant. Această rată scăzută a criminalității se datorează în parte politicilor guvernamentale, precum și culturii și tradițiilor olandeze.

Una dintre politicile guvernamentale importante care contribuie la rata scăzută a criminalității în Olanda este centrarea pe prevenție. Guvernul olandez investește în programe sociale și educaționale pentru a preveni infracțiunile, precum și în proiecte pentru a reduce sărăcia și inegalitățile sociale. De asemenea, poliția olandeză are o abordare preventivă și colaborează cu comunitățile pentru a dezvolta soluții la problemele de securitate locală.

Rotterdam

OFERTELE NOASTRE DE MUNCĂ ÎN OLANDA

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă doar un profesionist cu experiență ca tine. Ce mai aștepți?

Șofer de camion (CE) și stivuitor
Ești în căutarea unui loc de muncă în domeniul transporturilor și logisticii? Atunci alătură-te nouă și trăiește experiența olandeză! O companie olandeză care se ocupă cu închirierea de containere pentru uz privat și de afaceri caută un șofer de camion (CE) și stivuitor. Descrierea jobului: Vei livra și colecta containere de la domiciliul clienților. Articolele trebuie să fie încărcate și […]
Fierar betonist/tâmplărie în beton
Vorbești limba engleză la un nivel bun? Simți nevoia unei schimbări din punct de vedere profesional? Atunci alătură-te nouă într-o nouă aventură! O companie din Olanda caută fierari betoniști (tâmplărie în beton). Descrierea jobului: Specializare în realizarea cofrajelor de beton și/sau instalarea elementelor prefabricate Construirea tuturor tipurilor de cofraje conform desenelor și demontarea acestora Stabilirea dimensiunilor […]
Coordonator in Olanda
EASTMEN este o companie (certificată NBBU, NENSNF, VCU, Data-Checker, PayOK) care se ocupă cu recrutarea și plasarea forței de muncă pe teritoriul olandez. Selectăm muncitori calificați și (uneori) necalificați, din întreaga Europă, pentru firmele olandeze, din birourile din Utrecht, Budapesta si Târgu-Mureș.  Îți dorești un loc de muncă în Olanda? Dacă ești o fire dinamică, […]
Inginer punere în funcțiune și întreținere a echipamentelor electrice
Ai experiență în industria maritimă? Vorbești limba engleză la un nivel bun și cauți o nouă oportunitate profesională? Atunci alătură-te nouă într-o nouă experiență! O companie olandeză caută un inginer de punere în funcțiune și întreținere a echipamentelor electrice. Descrierea jobului: Rezolvi defectele senzorilor, cablajelor, dulapurilor de sistem și a altor piese de instalație prin […]
Sudori TIG
Ești un sudor experimentat și dorești să te dezvolți pe plan profesional lucrând într-un mediu curat și modern în Olanda? Te invităm să afli mai multe despre ofertele noastre de muncă. Angajăm sudori TIG, cu sau fără certificat, pentru clienții și partenerii noștri, în orașe importante din toată Olanda, precum Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht sau […]
International recruiter in Targu Mures
Eastmen este în continuă dezvoltare, iar echipa din Târgu Mureș are nevoie de un nou recrutor vorbitor de limba română și engleză.  Acela poți fi tu! Fiind activi de la începutul anului 2007, ne-am specializat în recrutarea de profesioniști români, maghiari, slovaci, polonezi, croați și bulgari pentru companiile noastre partenere din Olanda. În fiecare an, sute […]

Întrebări frecvente despre munca în Olanda

Eastmen este o agenție de recrutare în Olanda, specializată în plasarea profesioniștilor europeni în companii olandeze. Ea oferă o varietate de locuri de muncă în Olanda domeniile tehnic, chimic sau logistic, cu plecări urgente și plata săptămânală.

Eastmen oferă contracte de muncă olandeze, cu plata săptămânală și la standardele olandeze, iar contractul este scris în două limbi, jumătate în olandeză și jumătate în română, pentru a asigura transparența și înțelegerea clară a clauzelor. Aplică acum pentru un loc de muncă în Olanda și asigură-ți un trai confortabil, datorită salariului minim atractiv din această țară.

Există o mulțime de motive pentru care trebuie să alegi Olanda. Nivelul de trai este ridicat deoarece salariul minim pe economie este destul de ridicat și există o mulțime de posibilități de muncă. Cultura olandeză este bogată, iar Olanda este o țară frumoasă, mai ales dacă iubești apa. Olandezii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea și deschiderea față de străini, fiind toleranți și respectuoși față de alte culturi. Aceștia vorbesc bine limbi străine, în special engleza, însă apreciază efortul vizitatorilor de a învăța limba olandeză și de a respecta regulile și tradițiile locale.

Oferim locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente in diverse domenii cum ar fi tehnic, chimic si logistic. Vizitează pagina noastă cu posturi vacante și aplică direct pentru locul de muncă potrivit. Dacă ai întrebări sau vrei mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland