Q&A

Întrebări frecvente.

Category

Salariile sunt plătite săptămânal, în fiecare joi pentru săptămâna anterioară.

Toate plățile salariale sunt efectuate în fiecare săptămână joia. De obicei transferul durează o zi lucrătoare, așa că în următoarea zi banii ar trebui să fie intrați în cont. Transferul în sine depinde și de serviciile oferite de banca ta. Dacă ceva nu este în regulă cu plata te rugăm să ne contactezi pe chat. Pentru întrebări legate de serviciile oferite de banca ta, te rugăm sa contactezi banca respectivă.

Toate cererile de creșteri salariale vor fi discutate cu coordonatorii după ce ai lucrat cel puțin trei luni. Cererile sunt permise în decembrie și iunie. Poți trimite o cerere prin [email protected].

Nu, toate plățile salariale trebuie făcute către contul bancar al angajatului. Nu este permis legal ca salariile să fie trimise către conturile bancare ale altor persoane.

Toți fluturașii de salariu sunt generați de software-ul pe care îl folosim și, în conformitate cu legea olandeză, trebuie sa fie scriși în olandeză. Putem furniza o traducere pentru termenii care sunt pe fluturașul de salariu.

Nu, conform contractului pentru faza 1 și 2 contractul poate fi încetat de către ambele părți fără vreun document care să confirme acest lucru. Îți putem furniza o Adeverință de Angajat ca dovadă a perioadei lucrate pentru Eastmen. Te rugăm să soliciți această adeverință.

Toate contractele sunt trimise pentru a fi semnate electronic. Îți vei primi contractul la momentul angajării pe adresa de email pe care ai furnizat-o.

Închirierea unei mașini depinde de disponibilitate. Poți contacta coordonatorii în această privință la [email protected].

Da, este posibil. Trebuie să informezi coordonatorii printr-un email scris la [email protected] și să trimiți o copie a noului tău cont bancar cu numele și IBAN-ul tău.

Oferim o varietate largă de locuri de muncă și schimbarea locului de muncă este posibilă. Trebuie să contactezi recruiter-ul tău, care îți va furniza informații despre toate locurile de muncă și oportunitățile disponibile.

Da, în cazul în care te muți într-o cazare privată Eastmen va plăti în plus 20 euro net/zi lucrătoare, maxim 5 zile pe săptămână.

Depinde de casă/apartament. Majoritatea caselor noastre au trei sau patru dormitoare.

Toate cazările se află la o distanță rezonabilă de locul de muncă. Politica noastră este să plasăm angajații noștri cât mai aproape în funcție de posibilități. Te rugăm să ții cont de faptul că în Olanda este perfect normal să conduci până la locul de muncă 30 - 50 km doar dus.

Toate casele noastre sunt utilate cu tot ceea ce este necesar, inclusiv conexiune wifi gratuită. Certificarea noastră SNF este dovada calității furnizate. Dacă lipsește ceva, te rugăm să trimiți un mail la [email protected].

Da, fiecare persoană este cazată singură în cameră.

Da, însă doar după ce ne-ai informat print-un mail scris la [email protected] cu 4 săptămâni înainte de a te muta.

Când pleci în concediu trebuie să îți organizezi singur/ă transportul. Poate un coleg din casă te poate duce la aeroport.

Da, coordonatorii noștri te vor lua de la aeroport sau gară și te vor conduce la cazare. Acest serviciu va fi oferit doar o singură dată.

DigiD este o platformă de management al identității pe care agențiile guvernamentale din Olanda, inclusiv Administrația Taxelor și a Vămilor și Dienst Uitvoering Onderwijs, o pot folosi pentru a verifica identitatea rezidenților Olandei prin intermediul internetului. Poți aplica pentru aceasta pe site-ul guvernului.

Numărul BSN (burgerservicenummer) este codul numeric personal al cetățeanului, un număr unic de înregistrare atribuit fiecărei persoane care locuiește în Olanda.

Nu, numărul BSN este un număr unic și nu poate fi șters sau schimbat și nu trebuie reînnoit.

Da, dar numai în Olanda.

Deschiderea unui cont bancar olandez depinde de politica băncii. În mod normal poți face acest lucru printr-o programare la banca aleasă. Toate documentele necesare de la Eastmen vor fi furnizate.

Nu, acest lucru încalcă politica noastră. Te rugăm să fi pregătit financiar pentru primele două săptămâni până când primești primul salariu.

Da, după 8 săptămâni lucrate poți începe să economisești pentru pensie Stipp Basic și după 34 de săptămâni lucrate pentru Stipp Plus.

Programările concediilor se fac de comun acord cu compania pentru care lucrezi. După ce ai obținut aprobarea companiei trebuie să trimiți un mail la [email protected] pentru a informa coordonatorii de perioada concediului tău.

Camera trebuie să fie curată și să nu îți lași lucruri personale în ea.

Ai dreptul la 25 zile de concediu pe an.

Da, plățile pentru concedii sunt efectuate în conformitate cu legea. Pentru mai multe informații, te rugăm să contactezi coordonatorii la [email protected].

Costurile de transport sunt plătite în cazul în care ești șoferul mașinii închiriate conform contractului inițial.

Poți solicita documentul la [email protected]. Acesta este disponibil din momentul în care ești asigurat/ă.

Asigurarea de la Zorg&Zekerheid are o acoperire largă pentru toate tratamentele. Poți contacta coordonatorii la [email protected] pentru a obține mai multe detalii.

Acesta trebuie solicitat la coordonatori la [email protected]. Eastmen va aplica la SVB.

Trimite cererea pe email la [email protected] menționând compania de asigurări pe care o ai acasă. Formularul va fi trimis direct către compania ta de asigurări de sănătate.

Nu, în majoritatea cazurilor BSN-ul este suficient. Eastmen ți-l poate furniza la cerere.

Da, te rugăm să trimiți o cerere la [email protected] și îți va fi trimisă pe email.

Da, dar odată ce ai aplicat poți reveni la Eastmen numai la începutul fiecărui an calendaristic.

Când ești bolnav/ă, te rugăm să contactezi firma unde lucrezi și coordonatorii, înainte de ora 09:00. Când te simți mai bine trebuie să anunți firma și coordonatorii că te vei întoarce la lucru.

Facilitățile sportive, magazinele și serviciile neesențiale, restaurantele, cafenelele și locurile de artă și cultură sunt închise între orele 17:00-05:00.

Supermarketurile, magazinele de animale de companie, farmaciile, opticii, angrosiştii, serviciile esenţiale precum cabinetele de avocaţi sau avocaţi sunt închise între orele 20:00-05:00.

Regulile privind coronavirusul se schimbă tot timpul. Citește cele mai recente actualizări pe site-ul oficial al guvernului.

 • Păstrează o distanță de 1,5 metri. Astfel, mai puțini vizitatori pot intra într-o locație (maximum 1/3 din capacitatea obișnuită de 1 vizitator la 5m2 pentru locații cu un flux continuu de vizitatori);
 • Locurile alocate sunt obligatorii în restaurante și cafenele, la evenimente și la locurile de artă și cultură, cu excepția locațiilor cu un flux continuu de vizitatori;
 • Toți vizitatorii cu vârsta peste 13 ani trebuie să prezinte un permis de intrare pentru coronavirus;
 • Vizitatorii trebuie să poarte o mască de protecție atunci când se deplasează în orice zonă publică închisă.

Regulile privind coronavirusul se schimbă tot timpul. Citește cele mai recente actualizări pe site-ul oficial al guvernului.

 • Dacă un coleg de casă este testat pozitiv pentru coronavirus, atunci trebuie să se autoizoleze. Toți ceilalți colegi de casă (vaccinați sau recuperați și nevaccinați) trebuie să intre în carantină;
 • Păstrează o distanță de 1,5 metri la locul de muncă;
 • Primește maxim 4 invitați pe zi (copiii sub 13 ani nu se iau în calcul);
 • Înainte de a primi oaspeți sau de a-i vizita pe alții, fă un autotest;
 • Fi deosebit de atent la contactul cu copiii sub 13 ani și persoanele în vârstă de peste 70 de ani.

Regulile privind coronavirusul se schimbă tot timpul. Citește cele mai recente actualizări pe site-ul oficial al guvernului. Read the latest updates on the official website of the government.

 • Spală-te pe mâini bine și regulat;
 • Păstrează o distanță de 1,5 metri;
 • Dacă ai simptome, rămâi acasă și testează-te cât mai curând posibil;
 • Asigură un flux bun de aer proaspăt în interior.

Regulile privind coronavirusul se schimbă tot timpul. Citește cele mai recente actualizări pe site-ul oficial al guvernului.

Answer not found?
Actualizare Corona: abordare și protecție pentru companii.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2022 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland