Locuri de muncă pentru șoferi de TIR în Olanda

SPECIALISTEN

Cine suntem noi?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii, precum cel tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

 • Plată săptămânală (€)
 • Contract și condiții olandeze
 • Plan de pensie*
 • Propria ta cameră
 • Alocație pentru mașină și combustibil**
 • Examen VCA (siguranță)***
 • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

DE CE SĂ LUCREZI CA ȘOFER DE TIR ÎN OLANDA?

Dacă ești în căutarea unor oportunități noi în calitate de șofer de TIR în Olanda, noi suntem aici să te convingem că merită să vii să lucrezi în această țară. Motivele sunt variate și irezistibile.

În primul rând, Olanda se remarcă prin infrastructura sa excelentă și sistemul de transport bine dezvoltat. Vei avea privilegiul de a conduce pe drumuri moderne, bine întreținute și sigure, ceea ce îți va oferi o experiență de conducere plăcută și fără stres.

Pe lângă infrastructură, Olanda este un important centru economic în Europa, oferind numeroase oportunități de angajare în domeniul transporturilor. Ca șofer de TIR, vei avea acces la diverse contracte și colaborări cu companii din diverse sectoare, cum ar fi logistica, comerțul și distribuția. Olanda este renumită pentru comerțul internațional și transportul de mărfuri, așadar vei fi implicat în activități interesante și variate.

 

De asemenea, Olanda se bucură de un sistem legislativ solid în domeniul transporturilor, care asigură condiții de muncă corecte și sigure pentru șoferi. Vei beneficia de salarii competitive, respectarea drepturilor lucrătorilor și un mediu de lucru favorabil.

Nu în ultimul rând, Olanda este un loc minunat pentru a trăi. Vei avea oportunitatea de a explora frumusețea peisajului olandez, inclusiv celebrele câmpuri de flori, canalele pitorești și orașele istorice. Cultura olandeză diversă și oaspeții prietenoși vor contribui la o experiență de viață remarcabilă.

În concluzie, dacă dorești să îți dezvolți cariera ca șofer de TIR și să trăiești aventuri noi și captivante, Olanda este destinația perfectă. Te așteptăm cu brațele deschise și suntem pregătiți să te sprijinim pe parcursul procesului de integrare și adaptare.

Vino să lucrezi în Olanda și descoperă oportunități nelimitate în domeniul transporturilor!

Ce fel de joburi pentru șoferi profesioniști poți găsi în Olanda?

În Olanda, poți găsi diverse oportunități de angajare în calitate de șofer profesionist. Iată câteva tipuri de joburi pentru șoferi pe care le poți găsi în Olanda:

 • Șofer de tir internațional: Olanda este un hub important pentru transportul internațional de mărfuri. Poți lucra ca șofer de tir internațional, transportând mărfuri în diferite țări europene și asigurând livrări eficiente și prompte.

 • Șofer de distribuție: Există multe companii din domeniul logistic și distribuție care angajează șoferi pentru a asigura transportul mărfurilor către diferite locații din Olanda sau chiar în străinătate.

 • Șofer de camion cu remorcă: Dacă ai experiență în conducerea camioanelor cu remorcă, poți găsi joburi în diverse sectoare, cum ar fi logistică, construcții sau distribuție.

 • Șofer de transport de persoane: Olanda are, de asemenea, nevoie de șoferi pentru transportul de persoane, inclusiv servicii de transport public sau transport privat.

 • Șofer de autobuz școlar: Există o cerere constantă de șoferi de autobuz școlar în Olanda. Aceasta este o opțiune potrivită dacă îți place să lucrezi cu copiii și să asiguri siguranța lor în timpul transportului.

Acestea sunt doar câteva exemple de joburi pentru șoferi profesioniști disponibile în Olanda. Există diverse companii, de la cele mici la cele mari, care oferă oportunități interesante în domeniul transporturilor. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile și cerințele specifice.

Cum găsești un loc de muncă pentru șoferi de TIR în străinătate?

Dacă ești în căutare de locuri de muncă pentru șoferi de TIR în străinătate vei observa ca este dificil să cauți dacă nu vorbești limba olandeză. Dacă lucrezi prin Eastmen nu este nevoie să cauți sau să vorbești olandeză. Noi deja am căutat pentru tine și avem tot timpul oferte de muncă pentru muncitori calificați cu experiență. Procesul de aplicare este simplu.

 1. Aplică la unul din locurile noastre de muncă în Olanda;
 2. Trimite documentele necesare cerute de recrutorul tău personal;
 3. Semnează contractul de muncă;
 4. Cumpără-ți bilet de avion/autocar sau vino cu mașina proprie;
 5. Mergi la prima zi de lucru! Simplu, nu?

Așa cum poți observa, totul este simplu și ușor de realizat. Cu ajutorul nostru, nu mai trebuie să te preocupi de aspecte precum căutarea locului de muncă sau necesitatea de a cunoaște limba olandeză. Noi suntem aici pentru a facilita acest proces și pentru a te ghida în fiecare etapă. Aplică acum și pregătește-te să începi o nouă etapă în cariera ta de șofer de TIR în Olanda!

Ce acte trebuie sa aibă un șofer profesionist?

În primul rând trebuie să dețină un permis de conducere în funcție de greutatea camionului pe care dorește să-l conducă.

 • Categoria C pentru camioane care cântăresc 3.500 de kilograme sau mai mult;
 • Categoria C1 pentru camioane care cântăresc între 3.500 și 7.500 de kilograme;
 • Categoria CE pentru conducerea camioanelor care cântăresc 3.500 de kilograme sau mai mult, cu o remorcă sau semiremorcă mai grea de 750 de kilograme;
 • Categoria C1E pentru camioane cu o greutate cuprinsă între 3.500 și 7.500 de kilograme, cu o remorcă sau semiremorcă mai grea de 750 de kilograme;

Pe lângă permisul de conducere, un șofer de camion trebuie să obțină și așa-numitul „Cod 95”, un certificat de competență profesională pentru conducerea profesională a unui camion.

Cât câștigă un șofer profesionist în Olanda?

Salariul pentru șoferi de TIR în Olanda poate varia în funcție de mai mulți factori, precum experiența, tipul de angajare (permanentă sau temporară), compania pentru care lucrează și sectorul de activitate. Este important de menționat că în Olanda există o legislație strictă privind salariile minime și condițiile de muncă, care se aplică și șoferilor de TIR. Aceasta asigură un nivel minim de remunerare și protejează drepturile angajaților din această profesie.

Pentru mai multe detalii despre salarii și condiții de munca te rugăm să ne contactezi

Alexanda, sofer de TIR in Olanda

ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Șofer de camion (CE) și stivuitor
Ești în căutarea unui loc de muncă în domeniul transporturilor și logisticii? Atunci alătură-te nouă și trăiește experiența olandeză! O companie olandeză care se ocupă cu închirierea de containere pentru uz privat și de afaceri caută un șofer de camion (CE) și stivuitor. Descrierea jobului: Vei livra și colecta containere de la domiciliul clienților. Articolele trebuie să fie încărcate și […]
Șofer de camion CE (camion cu cârlig)
Vrei să lucrezi în domeniul transportului și logisticii în Olanda? O companie olandeză care colectează diverse fluxuri de deșeuri prelucrate ecologic pentru companii și persoane fizice, în domeniul reparării unităților de depozitare și birouri, caută șoferi de camion pentru categoria CE (camion cu cârlig). Descrierea jobului: Activitățile tale zilnice includ: vei primi traseele pe computerul […]
Șofer de camion (CE) → distribuție Frigo și Magazine
Un șofer de camion este responsabil pentru conducerea unui camion cu o remorcă sau a unei combinații fixe de camion și remorcă. Aceste două tipuri sunt cele mai comune în Olanda. Atunci când conduce un camion în mod profesional, este necesar un permis de conducere CE cu adăugarea Codului 95. Ca șofer de camion, ești […]

Întrebări frecvente despre munca în Olanda

Dacă ești în căutarea unor oportunități ca șofer de TIR în Olanda, motivul pentru a veni să lucrezi aici este evident. Olanda are o infrastructură excelentă și un sistem de transport dezvoltat, asigurându-ți experiența unei condus plăcute și sigure. Cu un sector economic puternic, Olanda oferă multe locuri de muncă în transporturi, colaborând cu diverse companii din diferite sectoare. Salariile competitive și condițiile de lucru favorabile sunt garantate de legislația solidă a țării. În plus, vei avea ocazia de a explora frumusețile naturale și cultura diversă a Olandei. Deci, vino să lucrezi în Olanda și deschide-ți ușa către oportunități nelimitate în domeniul transporturilor!

În Olanda, există diverse oportunități de angajare pentru șoferi profesioniști. Poți lucra ca șofer de tir internațional, transportând mărfuri în diferite țări europene. De asemenea, poți găsi joburi ca șofer de distribuție, șofer de camion cu remorcă, șofer de transport de persoane sau șofer de autobuz școlar. Olanda are nevoie de șoferi în diferite sectoare, iar există diverse companii care oferă oportunități interesante. Pentru mai multe detalii, verifică site-urile de joburi și platformele de recrutare.

Cel mai ușor este să aplici prin Eastmen. Noi deja am căutat pentru tine și dispunem de oferte de muncă actuale cu plecare rapida. Trebuie doar să aplici pe site-ul nostru și să trimiți și să semnezi documentele necesare.

Salariul depinde de mai mulți factori cu ar fi de experiența acestuia, de tura în care lucrează și de distanța pe care o parcurge. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland