Metalurg - joburi

Metal worker jobs Metal worker jobs

CINE ESTE EASTMEN?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii, precum cel tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

  • Plată săptămânală (€)
  • Contract și condiții olandeze
  • Plan de pensie*
  • Propria ta cameră
  • Alocație pentru mașină și combustibil**
  • Examen VCA (siguranță)***
  • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

LA CE SE AȘTEAPTĂ FIRMELE OLANDEZE DE LA UN METALURGIST?

Câțiva dintre clienții noștri olandezi caută metalurgiști. Domeniile în care își desfășoară activitatea și produsele pe care le fabrică sunt foarte diverse. De asemenea, dificultatea abilităților de lucru necesare diferă în funcție de client.

De exemplu, unul dintre clienții noștri produce mașini de hrănire pentru fermieri. Caută un metalurgist care să lucreze la o masă de tăiat și să facă găuri așa cum este indicat în desen. De asemenea, trebuie să poată vopsi ocazional obiecte metalice.

Un alt client proiectează, dezvoltă și produce piese metalice pentru multe aplicații. Este specialist în prelucrarea tablelor și furnizează piese pentru aproape fiecare industrie, inclusiv alimentară, agricultură și auto.

Caută un metalurgist care să poată lucra la o mașină de perforat și să scoată obiectele metalice din ea. De asemenea, trebuie să îndepărteze muchiile ascuțite pentru ca departamentul de sudură și îndoire să poată procesa obiectul în continuare.

Metal worker operating a sheet press machine
Welding robot automotive industry

Un alt client produce piese, produse compozite, sub ansamble și instalații complete pentru diferite sectoare. Ei caută un metalurgist care poate l ucra cu mașini și unelte avansate, inclusiv un robot de sudură, o mașină de îndoit, o mașină de găurit controlată de CNC și multe alte mașini. Verificarea produselor și garantarea calității fac, de asemenea, parte din munca unui metalurg la această companie.

Avem, de asemenea, clienți specializați în stropirea și reconstrucția mașinilor avariate. Se caută un metalurg cu cel puțin 3 ani de experiență în reparații daune auto. Metalurgistul va fi responsabil cu pregătirea reparației avariilor, montarea pieselor auto și a lucrărilor metalice pe autoturisme.

Unul dintre celeilalți clienți ai noștri produce o gamă de produse diferite, de la artă, filtre, podele mobile, paliere și case de scări până la mașini și proiecte pentru industria de ecranare și companii de construcții. Caută operatori pentru mașina de tăiat cu laser. Metalurgul trebuie să fie capabili să citească desene tehnice și poată îndoii și tăia plăci inoxidabile. Șlefuirea lor și un pic de sudură ar fi, de asemenea, un atu. Acest loc de muncă este destul de divers.

Avem, de asemenea, un client cu 40 de ani de experiență cu diverse tipuri de eșapament, cum ar fi cele pentru biciclete de stradă, cruisere, biciclete personalizate, off-road, scutere și proiecte speciale inclusiv eșapament în curse cu motoare. Ei vor lansa o linie senzațională de sisteme de eșapament care se potrivește perfect cu designul și senzația motocicletelor de astăzi. Ei caută un metalurgist care să poată tăia oțel inoxidabil pentru a face eșapamente pentru motoare.

Unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri (din 2008) creează piese de înaltă tehnologie pentru industria de iahturi și construcții navale, construcții de mașini, agricultură, off shore și fabricarea de matrițe. Ei caută un metalurgist are conștiințe de sudare MIG/MAG și TIG. Candidatul perfect este capabil să lucreze independent în construcții metalice și să facă sarcini precum tăierea și pilirea metalului și să poată lucra cu diferite unelte de mână. Sunt necesare, de asemenea, cunoștințe despre lucrul cu diferite materiale pentru scopuri de înaltă calitate, cum ar fi industria construcțiilor de iahturi.

Shipyard

Acestea sunt doar câteva exemple de companii olandeze care caută un metalurg. Vrei să lucrezi pentru unul dintre clienții noștri? Aruncă o privire la posturile noastre vacante actuale.

ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Operator încărcător (cu cupă)
Dacă vorbești limba engleză și cauți un loc de muncă în Olanda, atunci ești în locul potrivit! O companie olandeză care colectează diverse fluxuri de deșeuri pentru companii și persoane fizice într-un mod prietenos cu mediul înconjurător, caută un operator de încărcător (cu cupă). Descrierea jobului: În calitate de operator de încărcător, ești responsabil de […]
Operator excavator
Vorbești limba engleză? Cauți o nouă oportunitate de muncă în străinătate? Alătură-te nouă în Olanda! O companie olandeză care colectează diverse tipuri de deșeuri de la companii și persoane fizice, pe care ulterior le procesează în mod ecologic, caută un operator de excavator. Descrierea jobului: Ești responsabil de încărcarea corectă a liniei de sortare Ești, […]
Manevrant
Vorbești limba engleză și dorești să lucrezi în domeniul transportului și logisticii? Atunci ești în locul potrivit! O companie olandeză care se ocupă cu închirierea, vânzarea, repararea și întreținerea unităților de depozitare și birouri, precum și cu transportul de mărfuri vrac și grele, caută un manevrant.  Descrierea postului: În calitate de manevrant, ești responsabil de […]
Angajat la spălătorie de camioane
Vorbești limba engleză și vrei să lucrezi în domeniul logisticii? Atunci alătură-te nouă! O companie olandeză care procesează în mod prietenos fluxurile de deșeuri pentru companii și persoane fizice și, de asemenea, închiriază, vinde, repară și întreține unități de depozitare și birouri și transportă mărfuri în vrac și grele caută angajați la spălătorie de camioane. Descrierea […]
Șofer de autobuz
Ești interesat să lucrezi în industria turismului? Atunci alătură-te nouă într-o nouă aventură! O companie olandeză dotată cu autobuze moderne care sunt conduse în Olanda și în străinătate caută șoferi de autobuz. Descrierea jobului: Principalele tale sarcini zilnice vor include preluarea propriului autobuz de la atelierul unde vei primi traseul pentru ziua respectivă.  Vei prelua […]
Operator mașină de îndoit CNC
Ai experiență ca operator mașină de îndoit și dorești să te dezvolți profesional într-un mediu curat și modernizat, în orașe importante precum Amsterdam, Maastricht sau Montfoort? Suntem în căutare de un operator mașină de îndoit CNC, pentru o companie specializată în producerea și asamblarea de părți și componente metalice. Descrierea postului Activitățile tale zilnice includ: […]

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Eastmen este o agenție de recrutare din Olanda, complet certificată, care oferă locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente în diverse domenii, precum tehnic, chimic sau logistic.

Eastmen rezolvă totul pentru tine. Îți oferim un contract olandez, plată săptămânală, alocație pentru mașină și benzină și multe altele.

Aceasta depinde de produsele pe care le fabrică. Poate fi tăierea sau îndoirea metalului, asamblarea și sudarea pieselor, operarea unui robot tăietor de sudură sau lucrul cu diferite unelte de mână.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland