Metalurg - joburi

Metal worker jobs Metal worker jobs

CINE ESTE EASTMEN?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii, precum cel tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

  • Plată săptămânală (€)
  • Contract și condiții olandeze
  • Plan de pensie*
  • Propria ta cameră
  • Alocație pentru mașină și combustibil**
  • Examen VCA (siguranță)***
  • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

LA CE SE AȘTEAPTĂ FIRMELE OLANDEZE DE LA UN METALURGIST?

Câțiva dintre clienții noștri olandezi caută metalurgiști. Domeniile în care își desfășoară activitatea și produsele pe care le fabrică sunt foarte diverse. De asemenea, dificultatea abilităților de lucru necesare diferă în funcție de client.

De exemplu, unul dintre clienții noștri produce mașini de hrănire pentru fermieri. Caută un metalurgist care să lucreze la o masă de tăiat și să facă găuri așa cum este indicat în desen. De asemenea, trebuie să poată vopsi ocazional obiecte metalice.

Un alt client proiectează, dezvoltă și produce piese metalice pentru multe aplicații. Este specialist în prelucrarea tablelor și furnizează piese pentru aproape fiecare industrie, inclusiv alimentară, agricultură și auto.

Caută un metalurgist care să poată lucra la o mașină de perforat și să scoată obiectele metalice din ea. De asemenea, trebuie să îndepărteze muchiile ascuțite pentru ca departamentul de sudură și îndoire să poată procesa obiectul în continuare.

Metal worker operating a sheet press machine
Welding robot automotive industry

Un alt client produce piese, produse compozite, sub ansamble și instalații complete pentru diferite sectoare. Ei caută un metalurgist care poate l ucra cu mașini și unelte avansate, inclusiv un robot de sudură, o mașină de îndoit, o mașină de găurit controlată de CNC și multe alte mașini. Verificarea produselor și garantarea calității fac, de asemenea, parte din munca unui metalurg la această companie.

Avem, de asemenea, clienți specializați în stropirea și reconstrucția mașinilor avariate. Se caută un metalurg cu cel puțin 3 ani de experiență în reparații daune auto. Metalurgistul va fi responsabil cu pregătirea reparației avariilor, montarea pieselor auto și a lucrărilor metalice pe autoturisme.

Unul dintre celeilalți clienți ai noștri produce o gamă de produse diferite, de la artă, filtre, podele mobile, paliere și case de scări până la mașini și proiecte pentru industria de ecranare și companii de construcții. Caută operatori pentru mașina de tăiat cu laser. Metalurgul trebuie să fie capabili să citească desene tehnice și poată îndoii și tăia plăci inoxidabile. Șlefuirea lor și un pic de sudură ar fi, de asemenea, un atu. Acest loc de muncă este destul de divers.

Avem, de asemenea, un client cu 40 de ani de experiență cu diverse tipuri de eșapament, cum ar fi cele pentru biciclete de stradă, cruisere, biciclete personalizate, off-road, scutere și proiecte speciale inclusiv eșapament în curse cu motoare. Ei vor lansa o linie senzațională de sisteme de eșapament care se potrivește perfect cu designul și senzația motocicletelor de astăzi. Ei caută un metalurgist care să poată tăia oțel inoxidabil pentru a face eșapamente pentru motoare.

Unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri (din 2008) creează piese de înaltă tehnologie pentru industria de iahturi și construcții navale, construcții de mașini, agricultură, off shore și fabricarea de matrițe. Ei caută un metalurgist are conștiințe de sudare MIG/MAG și TIG. Candidatul perfect este capabil să lucreze independent în construcții metalice și să facă sarcini precum tăierea și pilirea metalului și să poată lucra cu diferite unelte de mână. Sunt necesare, de asemenea, cunoștințe despre lucrul cu diferite materiale pentru scopuri de înaltă calitate, cum ar fi industria construcțiilor de iahturi.

Shipyard

Acestea sunt doar câteva exemple de companii olandeze care caută un metalurg. Vrei să lucrezi pentru unul dintre clienții noștri? Aruncă o privire la posturile noastre vacante actuale.

ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Ajutor de bucătar
Ești pasionat de gătit și vorbești limba engleză? Atunci nu căuta mai departe și hai într-o nouă aventură! O companie olandeză caută ajutoare de bucătărie. Descrierea postului: Responsabilitatea pentru operațiunile zilnice din bucătărie Ghidarea/instruirea noilor angajați Supravegherea respectării regulamentelor în domeniul siguranței, condițiilor de lucru și metodelor de prezentare Ești de asemenea responsabil pentru respectarea […]
Bucătar
Ai experiență ca bucătar, vorbești  limba engleză și vrei să lucrezi în Olanda? Atunci ești în locul potrivit! O companie olandeză care combină distracția cu un restaurant de calitate caută bucătari. Descrierea jobului: Pregătirea corectă și la timp a preparatelor Pregătirea comenzilor prin efectuarea activităților de gătit a la minute, porționarea și garnisirea acestora Evaluarea […]
Operator (4 schimburi)
Vrei să faci parte dintr-o companie tânără, modernă și durabilă care procesează subprodusele în materii prime și grăsimi de înaltă calitate, bogate în proteine, pentru industria hranei pentru animale (hrană pentru animale, hrană pentru animale de companie, hrană acvatică), îngrășăminte și biocombustibili? Atunci alătură-te unei companii fondate în 2009, reprezentată de o colaborare unică a […]
Șofer de betonieră / camion container
O companie olandeză care a fost furnizor de logistică începând din 1964, activă în diferite tipuri de transport și depozitare, caută șoferi de betonieră/camion container. Descrierea jobului: În calitate de șofer betonieră, vei transporta beton la diferite locații din țară La sosire, vei fi informat la care locații de construcție poți descărca betonul După descărcare, […]
Șofer de autobuz
Ești interesat să lucrezi în industria turismului? Atunci alătură-te nouă într-o nouă aventură! O companie olandeză dotată cu autobuze moderne care sunt conduse în Olanda și în străinătate caută șoferi de autobuz. Descrierea jobului: Principalele tale sarcini zilnice vor include preluarea propriului autobuz de la atelierul unde vei primi traseul pentru ziua respectivă.  Vei prelua […]
Asamblator/Muncitor structuri metalice/Sudor în puncte
Ești pasionat de sudură și de citirea desenelor tehnice? Atunci ești în locul potrivit! O companie olandeză specializată în inginerie, asamblare, sudură și montaj caută un asamblator/muncitor structuri metalice/sudor în puncte. Descrierea jobului: În calitate de asamblator în construcții, vei fi implicat în asamblarea structurilor metalice dintr-un desen tehnic Produsele vor varia de la poduri […]

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Eastmen este o agenție de recrutare din Olanda, complet certificată, care oferă locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente în diverse domenii, precum tehnic, chimic sau logistic.

Eastmen rezolvă totul pentru tine. Îți oferim un contract olandez, plată săptămânală, alocație pentru mașină și benzină și multe altele.

Aceasta depinde de produsele pe care le fabrică. Poate fi tăierea sau îndoirea metalului, asamblarea și sudarea pieselor, operarea unui robot tăietor de sudură sau lucrul cu diferite unelte de mână.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland