Metalurg - joburi

Metal worker jobs Metal worker jobs

CINE ESTE EASTMEN?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii, precum cel tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

  • Plată săptămânală (€)
  • Contract și condiții olandeze
  • Plan de pensie*
  • Propria ta cameră
  • Alocație pentru mașină și combustibil**
  • Examen VCA (siguranță)***
  • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

LA CE SE AȘTEAPTĂ FIRMELE OLANDEZE DE LA UN METALURGIST?

Câțiva dintre clienții noștri olandezi caută metalurgiști. Domeniile în care își desfășoară activitatea și produsele pe care le fabrică sunt foarte diverse. De asemenea, dificultatea abilităților de lucru necesare diferă în funcție de client.

De exemplu, unul dintre clienții noștri produce mașini de hrănire pentru fermieri. Caută un metalurgist care să lucreze la o masă de tăiat și să facă găuri așa cum este indicat în desen. De asemenea, trebuie să poată vopsi ocazional obiecte metalice.

Un alt client proiectează, dezvoltă și produce piese metalice pentru multe aplicații. Este specialist în prelucrarea tablelor și furnizează piese pentru aproape fiecare industrie, inclusiv alimentară, agricultură și auto.

Caută un metalurgist care să poată lucra la o mașină de perforat și să scoată obiectele metalice din ea. De asemenea, trebuie să îndepărteze muchiile ascuțite pentru ca departamentul de sudură și îndoire să poată procesa obiectul în continuare.

Metal worker operating a sheet press machine
Welding robot automotive industry

Un alt client produce piese, produse compozite, sub ansamble și instalații complete pentru diferite sectoare. Ei caută un metalurgist care poate l ucra cu mașini și unelte avansate, inclusiv un robot de sudură, o mașină de îndoit, o mașină de găurit controlată de CNC și multe alte mașini. Verificarea produselor și garantarea calității fac, de asemenea, parte din munca unui metalurg la această companie.

Avem, de asemenea, clienți specializați în stropirea și reconstrucția mașinilor avariate. Se caută un metalurg cu cel puțin 3 ani de experiență în reparații daune auto. Metalurgistul va fi responsabil cu pregătirea reparației avariilor, montarea pieselor auto și a lucrărilor metalice pe autoturisme.

Unul dintre celeilalți clienți ai noștri produce o gamă de produse diferite, de la artă, filtre, podele mobile, paliere și case de scări până la mașini și proiecte pentru industria de ecranare și companii de construcții. Caută operatori pentru mașina de tăiat cu laser. Metalurgul trebuie să fie capabili să citească desene tehnice și poată îndoii și tăia plăci inoxidabile. Șlefuirea lor și un pic de sudură ar fi, de asemenea, un atu. Acest loc de muncă este destul de divers.

Avem, de asemenea, un client cu 40 de ani de experiență cu diverse tipuri de eșapament, cum ar fi cele pentru biciclete de stradă, cruisere, biciclete personalizate, off-road, scutere și proiecte speciale inclusiv eșapament în curse cu motoare. Ei vor lansa o linie senzațională de sisteme de eșapament care se potrivește perfect cu designul și senzația motocicletelor de astăzi. Ei caută un metalurgist care să poată tăia oțel inoxidabil pentru a face eșapamente pentru motoare.

Unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri (din 2008) creează piese de înaltă tehnologie pentru industria de iahturi și construcții navale, construcții de mașini, agricultură, off shore și fabricarea de matrițe. Ei caută un metalurgist are conștiințe de sudare MIG/MAG și TIG. Candidatul perfect este capabil să lucreze independent în construcții metalice și să facă sarcini precum tăierea și pilirea metalului și să poată lucra cu diferite unelte de mână. Sunt necesare, de asemenea, cunoștințe despre lucrul cu diferite materiale pentru scopuri de înaltă calitate, cum ar fi industria construcțiilor de iahturi.

Shipyard

Acestea sunt doar câteva exemple de companii olandeze care caută un metalurg. Vrei să lucrezi pentru unul dintre clienții noștri? Aruncă o privire la posturile noastre vacante actuale.

ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Muncitor în construcții/mecanic
Vrei să lucrezi în Amsterdam în domeniul construcțiilor? Atunci nu ezita să ni te alături! O companie importantă din Olanda care produce diverse produse din oțel, precum placări din oțel în exteriorul clădirilor sau rame pentru ferestre, caută un muncitor în construcții/mecanic. Descrierea postului: Vei lucra pe un șantier  Munca ta va consta în găurirea și […]
Lăcătuș/Montator
O companie olandeză specializată în proiectarea și producția sistemelor din plastic și a sistemelor de țevi caută un Lăcătuș-Montator. Descrierea jobului: Lipirea și sudarea materialelor termoplastice Sudarea pe sârmă a materialelor termoplastice Munca cu fibre de plastic, produse termodure și compozite Munca în echipă sau individual Cerințe: Minim 1 an de experiență relevantă ca montator de țevi/lăcătuș sau sudor […]
Metalurgist
O companie olandeză situată în Gorredijk care produce anual peste 120,000 de rezervoare de apă caldă, care variază de la 1 la 1,000 litri, caută metalurgiști pentru procesul de producție.     Descrierea jobului: Plasarea spiralelor în rezervoare, unde acestea sunt îndoite, debavurate, scurtate, etc. Poți fii trimis la diferite utilaje și linii de producție Vei lucra pe […]
Operator NDT certificat RT-MT-UT
Vrei să dezvolți o carieră în domeniul NDT? Atunci ai venit la locul potrivit! O companie cu 1800 de angajați în Țările de Jos, Belgia și Luxemburg, care lucrează în fiecare zi pentru o societate mai sigură și mai eficientă și cu specialiști care înțeleg nevoile clienților lor, caută un operator NDT cu certificat RT-MT-UT.  Descrierea […]
Operator mașină cu descărcare electrică (tăiere cu electrod)
Un important furnizor olandez de componente high-tech, cu un parc de mașini foarte extins și ultramodern, caută un operator mașină de descărcare electrică (tăiere cu electrod). Descrierea jobului: Operarea, programarea și munca cu diverse mașini de împletit sârma și EDM folosind un software CAM în fiecare zi Programarea în PEPS (nu este necesară experiența) Munca cu plăci și […]
Tubulator
Pentru o companie olandeză specializată în proiectarea și fabricarea produselor din plastic și sisteme de țevi realizate la comandă, se caută un tubulator. Descrierea jobului: lipirea și sudarea cu sârmă a materialelor termoplastice munca in echipa dar si individual Cerințe: 3-4 ani de experiență relevantă minimă este recomandată experiența anterioară în tubulatură, cât și în termoplastice sunt necesare […]

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Eastmen este o agenție de recrutare din Olanda, complet certificată, care oferă locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente în diverse domenii, precum tehnic, chimic sau logistic.

Eastmen rezolvă totul pentru tine. Îți oferim un contract olandez, plată săptămânală, alocație pentru mașină și benzină și multe altele.

Aceasta depinde de produsele pe care le fabrică. Poate fi tăierea sau îndoirea metalului, asamblarea și sudarea pieselor, operarea unui robot tăietor de sudură sau lucrul cu diferite unelte de mână.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland