Metalurg - joburi

Metal worker jobs Metal worker jobs

CINE ESTE EASTMEN?

Eastmen este una dintre cele mai bune agenții de recrutare din Olanda. Încă din 2006 ne ocupăm de recrutarea profesioniștilor din Europa și plasarea lor la companii Olandeze. Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii, precum cel tehnic, chimic sau logistic.

De ce să alegi Eastmen?

  • Plată săptămânală (€)
  • Contract și condiții olandeze
  • Plan de pensie*
  • Propria ta cameră
  • Alocație pentru mașină și combustibil**
  • Examen VCA (siguranță)***
  • Alte cursuri***

* după 6 luni
** către și de la muncă, peste 10km
*** dacă este necesar

LA CE SE AȘTEAPTĂ FIRMELE OLANDEZE DE LA UN METALURGIST?

Câțiva dintre clienții noștri olandezi caută metalurgiști. Domeniile în care își desfășoară activitatea și produsele pe care le fabrică sunt foarte diverse. De asemenea, dificultatea abilităților de lucru necesare diferă în funcție de client.

De exemplu, unul dintre clienții noștri produce mașini de hrănire pentru fermieri. Caută un metalurgist care să lucreze la o masă de tăiat și să facă găuri așa cum este indicat în desen. De asemenea, trebuie să poată vopsi ocazional obiecte metalice.

Un alt client proiectează, dezvoltă și produce piese metalice pentru multe aplicații. Este specialist în prelucrarea tablelor și furnizează piese pentru aproape fiecare industrie, inclusiv alimentară, agricultură și auto.

Caută un metalurgist care să poată lucra la o mașină de perforat și să scoată obiectele metalice din ea. De asemenea, trebuie să îndepărteze muchiile ascuțite pentru ca departamentul de sudură și îndoire să poată procesa obiectul în continuare.

Metal worker operating a sheet press machine
Welding robot automotive industry

Un alt client produce piese, produse compozite, sub ansamble și instalații complete pentru diferite sectoare. Ei caută un metalurgist care poate l ucra cu mașini și unelte avansate, inclusiv un robot de sudură, o mașină de îndoit, o mașină de găurit controlată de CNC și multe alte mașini. Verificarea produselor și garantarea calității fac, de asemenea, parte din munca unui metalurg la această companie.

Avem, de asemenea, clienți specializați în stropirea și reconstrucția mașinilor avariate. Se caută un metalurg cu cel puțin 3 ani de experiență în reparații daune auto. Metalurgistul va fi responsabil cu pregătirea reparației avariilor, montarea pieselor auto și a lucrărilor metalice pe autoturisme.

Unul dintre celeilalți clienți ai noștri produce o gamă de produse diferite, de la artă, filtre, podele mobile, paliere și case de scări până la mașini și proiecte pentru industria de ecranare și companii de construcții. Caută operatori pentru mașina de tăiat cu laser. Metalurgul trebuie să fie capabili să citească desene tehnice și poată îndoii și tăia plăci inoxidabile. Șlefuirea lor și un pic de sudură ar fi, de asemenea, un atu. Acest loc de muncă este destul de divers.

Avem, de asemenea, un client cu 40 de ani de experiență cu diverse tipuri de eșapament, cum ar fi cele pentru biciclete de stradă, cruisere, biciclete personalizate, off-road, scutere și proiecte speciale inclusiv eșapament în curse cu motoare. Ei vor lansa o linie senzațională de sisteme de eșapament care se potrivește perfect cu designul și senzația motocicletelor de astăzi. Ei caută un metalurgist care să poată tăia oțel inoxidabil pentru a face eșapamente pentru motoare.

Unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri (din 2008) creează piese de înaltă tehnologie pentru industria de iahturi și construcții navale, construcții de mașini, agricultură, off shore și fabricarea de matrițe. Ei caută un metalurgist are conștiințe de sudare MIG/MAG și TIG. Candidatul perfect este capabil să lucreze independent în construcții metalice și să facă sarcini precum tăierea și pilirea metalului și să poată lucra cu diferite unelte de mână. Sunt necesare, de asemenea, cunoștințe despre lucrul cu diferite materiale pentru scopuri de înaltă calitate, cum ar fi industria construcțiilor de iahturi.

Shipyard

Acestea sunt doar câteva exemple de companii olandeze care caută un metalurg. Vrei să lucrezi pentru unul dintre clienții noștri? Aruncă o privire la posturile noastre vacante actuale.

ULTIMELE LOCURI DE MUNCĂ

Locuri de muncă excelente într-o varietate de sectoare așteaptă un profesionist cu experiență ca tine. Tu ce mai astepți?

Șofer de camion C și CE (camion tip portal, camion cu cârlig, camion de gunoi)
Șofer de camion C și CE (camion tip portal, camion cu cârlig, camion cu semiremorcă, camion de gunoi)  Vrei să lucrezi în domeniul transportului și logisticii în Olanda? O companie olandeză care colectează diverse fluxuri de deșeuri prelucrate ecologic pentru companii și persoane fizice, în domeniul reparării unităților de depozitare și birouri, caută șoferi de […]
Șofer de autobuz
Ești interesat să lucrezi în industria turismului? Atunci alătură-te nouă într-o nouă aventură! O companie olandeză dotată cu autobuze moderne care sunt conduse în Olanda și în străinătate caută șoferi de autobuz. Descrierea jobului: Principalele tale sarcini zilnice vor include preluarea propriului autobuz de la atelierul unde vei primi traseul pentru ziua respectivă.  Vei prelua […]
Șofer de camion (CE) → distribuție Frigo și Magazine
Un șofer de camion este responsabil pentru conducerea unui camion cu o remorcă sau a unei combinații fixe de camion și remorcă. Aceste două tipuri sunt cele mai comune în Olanda. Atunci când conduce un camion în mod profesional, este necesar un permis de conducere CE cu adăugarea Codului 95. Ca șofer de camion, ești […]
Mecanic auto/camion
Mecanica este pasiunea ta? Vorbești limba engleză și cauți un loc de muncă în străinătate într-o companie de încredere care utilizează materiale de înaltă calitate și mecanici specializați? Atunci alătură-te nouă în Olanda în căutarea unui mecanic auto/camion pentru o companie care înțelege importanța întreținerii și service-ului pentru vehiculele comerciale. Descrierea jobului: Locațiile pentru această […]
Fierar betonist/tâmplărie în beton
Vorbești limba engleză la un nivel bun? Simți nevoia unei schimbări din punct de vedere profesional? Atunci alătură-te nouă într-o nouă aventură! O companie din Olanda caută fierari betoniști (tâmplărie în beton). Descrierea jobului: Specializare în realizarea cofrajelor de beton și/sau instalarea elementelor prefabricate Construirea tuturor tipurilor și tipurilor de cofraje conform desenelor și demontarea […]
Inginer punere în funcțiune și întreținere a echipamentelor electrice
Ai experiență în industria maritimă? Vorbești limba engleză la un nivel bun și cauți o nouă oportunitate profesională? Atunci alătură-te nouă într-o nouă experiență! O companie olandeză caută un inginer de punere în funcțiune și întreținere a echipamentelor electrice. Descrierea jobului: Rezolvi defectele senzorilor, cablajelor, dulapurilor de sistem și a altor piese de instalație prin […]

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Eastmen este o agenție de recrutare din Olanda, complet certificată, care oferă locuri de muncă în Olanda cu plecări urgente în diverse domenii, precum tehnic, chimic sau logistic.

Eastmen rezolvă totul pentru tine. Îți oferim un contract olandez, plată săptămânală, alocație pentru mașină și benzină și multe altele.

Aceasta depinde de produsele pe care le fabrică. Poate fi tăierea sau îndoirea metalului, asamblarea și sudarea pieselor, operarea unui robot tăietor de sudură sau lucrul cu diferite unelte de mână.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland