Copiii sub 18 ani pot fi co asigurați pe asigurarea ta. Pentru a înregistra un copil trebuie să ne trimiți o cerere de înregistrare a copilului la [email protected]. Abia dupa înregistrare este asigurat. Ai aranjat o asigurare privată? În acest caz trebuie să contactezi compania respectivă și să le ceri să îți înregistreze copilul/copiii. Alți membri ai familiei trebuie să își obțină propria asigurare privată.

Da, poți aplica pentru o asigurare privată în Olanda. Există o mulțime de companii de asigurări din care poți alege. Poți citi mai multe despre asta aici.

Desigur, dar te rugăm să ții cont de faptul că asigurarea de sănătate se poate schimba doar o dată pe an (la începutul următorului an calendaristic).

Un formular A1 trebuie solicitat de la compania de asigurări sociale, SVB în olandeză. Pentru a-ți fi ușor, Eastmen o va solicita în numele tău. Tot ce trebuie să faci este să trimiți cererea la [email protected].

Da, te rugăm să-l soliciți trimițând un e-mail la [email protected] și îți va fi trimis tot prin e-mail înapoi.

Te rugăm să trimiți cererea la [email protected] menționând numele companiei tale de asigurări pe care o ai acasă. Eastmen se va ocupa de restul, iar formularul va fi trimis direct la casa ta de asigurări de sănătate din țara de origine.

Acestă fișă nu este trimisă în mod automat deoarece este rar folosită în Olanda. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o copie a acesteia, poți trimite o cerere la [email protected] iar noi vom cere companiei de asigurări să ne furnizeze o copie.

Nu, nu oferim o carte de asigurare fizică. În Olanda, deținerea unui BSN este suficient. Nu este necesar să prezinți cartea de asigurare la medic. Totuși, dacă dorești să primești o carte digitală, poți trimite cererea ta la adresa [email protected] și noi vom solicita companiei de asigurări să ne furnizeze cartea ta digitală.

Asigurarea de sănătate acoperă lucrurile de bază obligatorii în Olanda plus 8 ședințe de fizioterapie și costurile stomatologice de urgență până la maximum 200 de euro, o dată pe an. Mai multe detalii pot fi găsite în contractul asigurării de sănătate care ți se va trimite dacă decizi să te asiguri prin intermediul Eastmenului.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland