Da, dacă locuiești într-o cazare furnizată de Eastmen, camera ta este gratuită.

Din păcate acest lucru nu este permis deoarece majoritatea proprietarilor de locuințe nu acceptă animale de companie.

Aceasta ar putea fi posibilă pentru o perioadă scurtă de timp și costă 100 de euro pe săptămână în plus. Te rugăm să trimiți un mail la [email protected] și coordonatorii noștri te vor informa dacă acest lucru este posibil.

Numărul de persoane care locuiesc într-o cazare depinde de cât de mare este casa/apartamentul și de câte dormitoare are. Majoritatea locuințelor au 3 sau 4 dormitoare.

Da, în cazul în care te muți într-o cazare privată, Eastmen îți va plăti o bonificație de 20 euro net pe zi lucrată, cu un maximum 5 zile pe săptămână.

Da, dacă vrei poți să-ți închiriezi o locuință privată fără intermediul Eastmenului. Va trebui să informezi departamentul nostru de coordonare, în scris, cu 4 săptămâni înainte de mutare. Te rugăm să trimiți un e-mail la [email protected] solicitând mutarea din casa Eastmen.

Da, la Eastmen dăm foarte mare importanță condițiilor de viață ale experților noștri. Acestea trebuie să fie la standardele cerute de certificatul nostru SNF și fiecare om trebuie să aibă o cameră proprie în care să se poată relaxa și să aibă intimitate.

Casele noastre sunt complet echipate și includ o conexiune Wi-Fi gratuită și o mașină de spălat. În bucătărie vei găsi tigăi, farfurii, pahare și tacâmuri, precum și un frigider, aragaz și un cuptor cu microunde. Din motive sanitare, va trebui să îți aduci propria pătură și lenjerie de pat. Te rugăm să contactezi coordonatorii noștri la [email protected] dacă lipsește ceva din casă.

Cazările noastre sunt la o distanță rezonabilă de locul de muncă. Politica noastră este de a plasa experții noștri cât mai aproape de locul lor de muncă, în funcție de posibilități. Cu toate acestea, Olanda este o țară mică, supraaglomerată și nu este întotdeauna posibil să găsim o cazare foarte aproape de locul tău de muncă. Majoritatea oamenilor, chiar și olandezii, călătoresc zilnic la locul de muncă 30-50 km doar dus. Străzile, autostrăzile și transportul public sunt foarte bune, ceea ce-ți face călătoria ușoară și confortabilă, indiferent de modul de transport ales.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland