Ai dreptul la 25 de zile de concediu plătit pe an dacă lucrezi cu normă întreagă. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să lucrezi și să acumulezi zile înainte de a-ți putea lua liber.

Când pleci în vacanta ai 2 variante, fie continui să-ți plătești camera și îți poți lăsa lucrurile personale acolo, fie îți iei toate lucrurile personale cu tine și lași camera goala și curata pentru ca altcineva să o poată folosi.

Da, atunci când pleci în concediu, banii de vacanță acumulați în timpul perioadei în care ai lucrat sunt plătiți în proporție cu numărul zilelor de concediu și suma acumulată în perioada de lucru.

Acest lucru depinde de compania la care lucrezi. Înainte de a planifica și a rezerva o vacanță, trebuie să discuți cu supervizorul tău și să obții mai întâi aprobarea acestuia/acesteia. După aprobare trebuie să anunți departamentul nostru de coordonare că vei fii in concediu. Te rugăm să trimiți un e-mail la help@eastmen.eu cu numele tău și perioada de concediu, iar coordonatorii noștri o vor înregistra în baza noastră de date.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2023 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland