Ai dreptul la 25 de zile de concediu plătit pe an dacă lucrezi cu normă întreagă. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să lucrezi și să acumulezi zile înainte de a-ți putea lua liber.

În perioadele în care ești plecat în vacanță și nu utilizezi camera, Eastmen continuă să acopere costurile de închiriere. Acest lucru ne permite să punem camera la dispoziție pentru alte persoane care au nevoie de cazare.

Dacă vrei să îți lași bunurile în cameră în timpul absenței tale și dorești să te întorci în aceeași camera ulterior, ai opțiunea de a prelua plata pentru perioada de vacanță. Această plată este în valoare de 100 de euro pe săptămână și asigură că aceea camera rămâne rezervată exclusiv pentru tine în timpul absenței tale.

În mod alternativ, dacă alegi să nu acoperi cheltuielile de închiriere pentru perioada de vacanță, te rugăm amabil să îți scoți toate bunurile personale din cameră și să Iași camera curată. Acest lucru ne va permite să pregătim camera pentru a fi utilizată de altcineva.

Da, atunci când pleci în concediu, banii de vacanță acumulați în timpul perioadei în care ai lucrat sunt plătiți în proporție cu numărul zilelor de concediu și suma acumulată în perioada de lucru.

Acest lucru depinde de compania la care lucrezi. Înainte de a planifica și a rezerva o vacanță, trebuie să discuți cu supervizorul tău și să obții mai întâi aprobarea acestuia/acesteia. După aprobare trebuie să anunți departamentul nostru de coordonare că vei fii in concediu. Te rugăm să trimiți un e-mail la [email protected] cu numele tău și perioada de concediu, iar coordonatorii noștri o vor înregistra în baza noastră de date.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland