Dacă locuiești la o distanță de maximum 15 km de locul tău de muncă și preferi să mergi cu bicicleta în loc să conduci, poți trimite un e-mail la [email protected] și solicita o bicicletă. Folosirea bicicletei pentru a merge la serviciu este gratuită, dar este supusă disponibilității. Folosirea bicicletei pentru a merge la serviciu este gratuită, dar este supusă disponibilității.

Da, este posibil. Puteți aranja acest lucru între voi.

Poți folosi mașina Eastmen pentru călătorii private, dar numai în Olanda. Nu ai voie să folosești mașina în scopuri private în afara Olandei.

Da, dacă închiriezi o mașină Eastmen, vei primi un card de benzină pe care îl poți folosi gratuit. Dacă alegi să conduci propria mașină vei primi o indemnizație de kilometri până la serviciu și înapoi. Aceasta este fie plătită de client, fie de Eastmen, în funcție de care dintre cele 2 are o indemnizație mai favorabilă pentru tine. Regulile la client pot fi diferite în funcție de client. La Eastmen primești o alocație de kilometri de 0,19 euro cenți net pe kilometru peste 10 kilometri, dus, cu maximum 80 de kilometri dacă locuiești într-o cazare privată. Dacă locuiești într-o casă Eastmen, nu există maxim.

Da, oricine poate închiria o mașină de la Eastmen în funcție de disponibilitate. Te rugăm să trimiți un e-mail la [email protected] pentru mai multe informații și disponibilitatea actuală a mașinilor.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland