Nu, conform contractului pentru faza 1 și 2 contractul poate fi încetat de către ambele părți fără vreun document care să confirme acest lucru. Îți putem furniza o Adeverință de Angajat ca dovadă a perioadei lucrate pentru Eastmen. Te rugăm să soliciți această adeverință.

A fi mulțumit la locul de muncă este ceva foarte important atât pentru Eastmen, cât și pentru clienții noștri. Înainte de a lua în considerare schimbarea locului de muncă, poate fi util să vorbești cu recrutorul tău despre motivele pentru care vrei să schimbi locul de muncă. Anumite lucruri pot fi rezolvate astfel încât să poți merge din nou cu plăcere la lucru. Dacă acest lucru însă nu este posibil și ești încă nemulțumit, recrutorul îți poate oferi mai multe informații cu privire la locurile de muncă disponibile și posibilitatea de a schimba locul de muncă.

Da, este posibil. Trebuie să anunți coordonatorii într-un e-mail scris la [email protected] și să le trimiți o fotografie a noului tău cont bancar cu codul IBAN și numele tău pe el. Dacă trimiți e-mailul înainte de marți, următorul tău salariu va fi trimis în noul tău cont bancar.

Contractul va fi trimis digital după ce ai finalizat procesul de onboarding, semnarea acestuia fiind ultimul pas. În mod normal, acest lucru se întâmplă înainte de a ajunge în Olanda, dar pot apărea și excepții în funcție de situația fiecăruia.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland