Salariile sunt plătite săptămânal, în fiecare joi pentru săptămâna anterioară.

Toate plățile salariale sunt efectuate în fiecare săptămână joia. De obicei transferul durează o zi lucrătoare, așa că în următoarea zi banii ar trebui să fie intrați în cont. Transferul în sine depinde și de serviciile oferite de banca ta. Dacă ceva nu este în regulă cu plata te rugăm să ne contactezi pe chat. Pentru întrebări legate de serviciile oferite de banca ta, te rugăm sa contactezi banca respectivă.

Toate cererile de creșteri salariale vor fi discutate cu coordonatorii după ce ai lucrat cel puțin trei luni. Cererile sunt permise în decembrie și iunie. Poți trimite o cerere prin help@eastmen.eu.

Nu, toate plățile salariale trebuie făcute către contul bancar al angajatului. Nu este permis legal ca salariile să fie trimise către conturile bancare ale altor persoane.

Toți fluturașii de salariu sunt generați de software-ul pe care îl folosim și, în conformitate cu legea olandeză, trebuie sa fie scriși în olandeză. Putem furniza o traducere pentru termenii care sunt pe fluturașul de salariu.