TOP 5 INSTRUMENTE ONLINE GRATUITE PENTRU GENERAREA DE CV-URI CU AJUTORUL IA

Există o mulțime de instrumente gratuite online care te pot ajuta să creezi un CV profesional. Aceste instrumente folosesc tehnologia computerizată inteligentă și fac munca în locul tău. Trebuie doar să completezi detaliile tale. Înainte de a continua să citești, există câțiva termeni cu care ar trebui să fii familiarizat:

 • Inteligența Artificială (IA), descrie situația în care calculatoarele acționează într-un mod similar cu oamenii inteligenți. Ele au acces la o vastă cantitate de informații de pe internet și utilizează aceste cunoștințe pentru a-ți oferi asistență într-o varietate de aspecte.
 • ATS, este o unealtă pe care cei din domeniul resurselor umane o utilizează pentru a găsi potențiali candidați pentru locurile de muncă. Atunci când modifici CV-ul tău, ATS-ul te ajută să fii mai vizibil în ochii recrutorilor atunci când aceștia caută candidați pentru anumite tipuri de posturi. Deși poate suna complicat, de fapt este un proces destul de simplu de realizat. Acest lucru îți ușurează mult găsirea unui loc de muncă foarte bun.
woman with glasses looking up with her hand on the chin

Jobscan este un creator gratuit de CV-uri care te ajută să-ți îmbunătățești CV-ul pentru găsirea unui loc de muncă. Te ajută cu aspectele tehnice adaptând CV-ul tău pentru a se potrivi mai bine cu anumite locuri de muncă. De exemplu, identifică ce cuvinte îți lipsesc și îți oferă sfaturi pentru ca recrutorii să îți găsească CV-ul rapid.

Avantaje:

 1. Complet gratuit de utilizat, fără taxe ascunse sau costuri.
 2. Extrem de ușor să-ți creezi CV-ul, cu o alegere simplă între 3 șabloane profesionale. Ulterior, poți să modifici designul.
 3. Design-urile se potrivesc cu sistemul ATS. Acest lucru înseamnă că șansele sunt mai mari ca recrutorii să te găsească în timpul căutărilor lor.
 4. Oferă resurse suplimentare, cum ar fi șabloane pentru scrisori de intenție și ghiduri pentru redactarea CV-ului.

Dezavantaje:

 1. Partea tehnică în care îmbunătățești CV-ul este explicată, dar necesită și un pic de efort din partea ta.
 2. Platforma nu salvează CV-ul sau documentele pe care le încarci, astfel că nu poți să le modifici ulterior.
 3. Trebuie să completezi singur toate detaliile referitoare la locurile de muncă anterioare.
 4. Poți utiliza design-uri speciale care se potrivesc bine cu sistemul de căutare a locurilor de muncă ATS, dar pentru aceasta trebuie să te abonezi la un trial gratuit de 14 zile.
AI picture

Acesta este alegerea noastră de top deoarece este cel mai simplu creator de CV-uri disponibil gratuit. Poți să îți personalizezi aspectul CV-ului alegând unul dintre șabloanele lor. Apoi, ai posibilitatea să editezi CV-ul adăugând informațiile tale.

Avantaje:

 1. Foarte simplu și ușor de utilizat, oferind idei despre ce să scrii.
 2. Tema întunecată ajută la reducerea oboselii ochilor în timpul lucrului la CV.

Dezavantaje:

 1. Site-ul nu furnizează multe informații.
 2. Opțiunile de design sunt destul de elementare și nu poți încărca propria ta fotografie.

Enhancv este un creator gratuit de CV-uri care utilizează tehnologie inteligentă pentru a crea CV-uri care evidențiază punctele tale forte și individualitatea ta. Oferă diferite design-uri, o secțiune pentru abilitățile tale ușor de utilizat și modalități distractive de a face ca CV-ul tău să arate special.

Avantaje:

 1. Este ușor de utilizat. Poți adăuga, muta și schimba diverse elemente în CV-ul tău, cum ar fi culorile și fonturile. De asemenea, te ajută să corectezi greșelile de ortografie și oferă sugestii pentru scriere.
 2. Există o unealtă pentru crearea scrisorilor de intenție. Oferă 12 șabloane din care poți alege și te ajută să creezi o scrisoare care se potrivește cu CV-ul tău.
 3. Există 14 design-uri diferite pe care le poți alege pentru CV-ul tău. Unele sunt simple, cu text, în timp ce altele par creative, cu imagini și pictograme.
 4. Au un serviciu special pentru a te ajuta în cariera ta. Există 3 planuri plătite din care poți alege, cel mai avansat oferind pregătire pentru interviu.

Dezavantaje:

 1. Posibilitatea de a salva CV-urile tale se limitează la fișiere de text simplu (TXT) sau PDF. Această situație ar putea reprezenta o provocare, în special atunci când vrei să editezi CV-ul în programe precum Microsoft Word.
 2. Unii oameni care au utilizat Enhancv au raportat anumite probleme. Au întâmpinat dificultăți în descărcarea CV-urilor finalizate din cauza unor erori legate de formatarea acestora iar corectorul ortografic și gramatical nu a funcționat în mod satisfăcător.
 3. De asemenea, oamenii nu sunt mulțumiți de calitatea serviciului pentru clienți. Ei menționează că persoanele responsabile de asistență nu sunt foarte prompte sau utile. Comunicarea cu aceștia și obținerea sprijinului necesar sunt aspecte considerate dificile.

Platforma gratuită de creare de CV-uri online de la Zety a câștigat o popularitate considerabilă, fiind utilizată de peste un milion de persoane. Aceasta atrage mulți utilizatori datorită funcționalităților excelente și opțiunilor variate de design pe care le oferă.

Avantaje:

 1. Ai opțiunea să inițiezi crearea unui CV nou sau să încarci documente deja existente.
 2. Există un ghid care îți oferă asistență în procesul de creare a CV-ului tău.
 3. Design-urile pentru CV-uri și scrisori de intenție corespund din punct de vedere estetic.
 4. CV-ul poate fi descărcat în formate variate, precum PDF și .docx.

Dezavantaj:

 1. Nu ai posibilitatea de a încărca imagini în CV-ul tău.
a person working on lap top

Rezi.ai este o platformă inovatoare și avansată care simplifică crearea unui CV deosebit. Aceasta îți oferă o varietate de stiluri și modalități pentru a da CV-ul un aspect plăcut. Este potrivită pentru tot felul de locuri de muncă și niveluri de experiență, deoarece dispune de numeroase opțiuni din care poți alege. Acest lucru face ca CV-ul tău să fie unic și special.

Avantaje:

 1. Ușor de utilizat, chiar și pentru începători.
 2. Dispune de mai multe instrumente inteligente bazate pe IA, precum un generator de scrisori de intenție și un altul pentru crearea de liste cu puncte.
 3. Primul CV pe care îl creezi este gratuit, oferind acces complet la toate instrumentele bazate pe IA în timpul procesului de creare. De asemenea, nu necesită detalii de plată (spre deosebire de unele site-uri care pretind că sunt „gratuite”), ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ.

     4. Utilizarea tehnologiei AI pentru a selecta cuvinte-cheie este ca atunci când pui un accent special pe anumite cuvinte importante din CV-ul tău. Prin această metodă, îți creezi o șansă mai mare să atragi atenția în fața computerelor pe care le folosesc cei care caută potențiali angajați. Astfel, aceștia te pot găsi mai ușor atunci când caută persoane cu abilități și experiență precum ale tale.

     5. Când îți creezi CV-ul cu ajutorul IA, acesta este evaluat imediat. Apoi, primești o recenzie din partea unui profesionist care îți spune cât de bun este CV-ul tău și îți oferă sfaturi pentru a-l îmbunătăți.

Dezavantaje:

 1. Generatorul bazat pe IA nu va da întotdeauna răspunsul corect din prima. Este posibil să obții rezultate mai bune la a doua sau a treia încercare, iar răspunsurile pot să fie în concordanță cu preferințele tale.
 2. Poți crea un CV gratuit. Cu toate acestea, dacă dorești să creezi mai multe, trebuie să plătești pentru una dintre opțiunile oferite.

CONCLUZIE

holding tablet with AI letters

În concluzie, deși realizarea unui CV excepțional ar putea fi dificilă fără cunoștințe de design, tehnologia AI și instrumentele online au simplificat foarte mult acest proces. Aceste instrumente nu doar îmbunătățesc aspectul CV-ului tău; ele analizează, de asemenea, tendințele din industrie și cerințele locurilor de muncă, ajutându-te să creezi un CV care se potrivește cu ceea ce angajatorii caută.

Există o mulțime de instrumente utile disponibile online, așa că am decis să întocmim o listă cu cele mai bune cinci dintre ele. Vestea excelentă este că toate aceste instrumente pot fi utilizate gratuit. Aceasta înseamnă că poți să îți construiești cu încredere un CV solid, care va atrage atenția potențialilor angajatori. Dacă ești interesat să afli mai multe sfaturi despre cum să creezi un CV de calitate, te încurajăm să consulți articolul nostru recent pe acest subiect, disponibil aici.

Cauți un loc de muncă în Olanda? Aruncă o privire la joburile noastre disponibile și aplică mai jos.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland