LOCURI DE MUNCĂ ÎN OLANDA CU CAZARE ȘI TRANSPORT GRATUIT

Mulți oameni visează la un loc de muncă mai bun, condiții mai favorabile și un salariu mai mare. Mulți dintre noi găsesc astfel de oportunități doar peste hotare. Dar cum îți faci curaj să te muți într-o țară străină, unde nu vorbești limba? Cum poți să găsești un loc de muncă și cazare? Cum ajungi la locul de muncă? Eastmen oferă locuri de muncă în Olanda cu cazare și transport gratuit astfel încât să nu fii nevoit să găsești un răspuns la aceste întrebări.

CAZARE ÎN OLANDA

Olanda este o țară mică dar foarte populară și deci destul de aglomerată. Găsirea unei locuințe aproape de serviciu poate fi foarte dificilă din mai multe puncte de vedere. În primul rand ai multă concurență, sunt mulți oameni care își caută cazare. Agențiile imobiliare și particularii care își închiriază locuința pot decide cui vor să o închirieze și de multe ori, dacă au de ales, aleg familii. Au impresia că dacă aleg o familie au mai multă siguranță, că aceștia sunt mai liniștiți pentru ca au copii și că au mai multă grijă de locuință.

În afară de concurență, agențiile imobiliare și particularii au multe cerințe când vine vorba de preț și de salariu. De multe ori vor un salariu mai mare de 3 ori decât prețul chiriei și un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, plus o garanție egală cu prețul chiriei pe două luni. Aceste lucruri sunt aproape imposibile dacă doar ai început să lucrezi. De aceea la Eastmen oferim locuri de muncă în Olanda cu cazare și transport gratuit. Locuri de muncă în Olanda cu cazare și transport gratuit

locuri de munca olanda cu cazare si transport gratuit 2
locuri de munca olanda cu cazare si transport gratuit

TRANSPORT GRATUIT

În Olanda transportul preferat este bicicleta însă dacă locuiești un pic mai departe de locul de muncă sau dacă nu te simți confortabil să mergi pe bicicletă, atunci poți să optezi pentru a merge cu mașina la muncă. Dacă nu vii cu mașina proprie din România poți închiria o mașină în Olanda însă acesta este foarte scumpă. O altă opțiune este transportul public însă multe firme sunt situate într-o zona industrială care nu este foarte accesibilă cu transportul în comun.

Eastmen îți oferă posibilitatea de a închiria o mașină de la noi și îți oferim un card de benzină cu care poți alimenta gratuit. Mașinile noaste nu sunt mai vechi de 2 ani și-ți oferă confortul necesar pentru a merge la muncă zilnic. Mult mai convenabil, nu?

CONCLUZIE - LOCURI DE MUNCĂ ÎN OLANDA CU CAZARE ȘI TRANSPORT GRATUIT

Găsirea unei locuințe aproape de locul de muncă poate fi dificilă pentru că Olanda este mică însă foarte aglomerată și populară printre străini. Sunt mulți oamenii care își caută cazare iar proprietarii și agențiile imobiliare au de unde alege. Prețul chiriei și cerințele de închiriere sunt ridicate iar familiile sunt preferate de aceștia. Acest lucru îi poate reține pe unii oamenii să facă pasul de a lucra (temporar) în Olanda.

Eastmen oferă locuri de muncă în Olanda cu cazare și transport gratuit pentru a te ajuta să faci pasul ăsta fără probleme. Singura ta grijă este să mergi la muncă și să-ți faci treaba pe cât poți de bine. Simplu, nu?

locuri de munca olanda cu cazare si transport gratuit

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland