CURĂȚAREA ZONELOR COMUNE

400 PUNCTE

Să păstrăm împreună zonele comune curate și primitoare! Acestea includ baia, toaleta, bucătăria, camera de zi și coridoarele. Dacă ajuți la curățenie, trimite o cerere de puncte și adaugă poze înainte și după. Poți face acest lucru de două ori pe lună pentru a te asigura că locuința ta arată mereu frumos pentru toată lumea.

Clean kitchen
Clean bedroom

CURĂȚAREA CAMERELOR GOALE

600 PUNCTE

Dacă este o cameră goală, o poți curăța asigurându-te că este curată și primitoare pentru cei care sosesc, exact așa cum ți-ai dori și tu să găsești camera la sosire. Nu uita să fotografiezi camera înainte și după ce ai terminat, și asta este tot! Eforturile tale de a pregăti spațiul pentru cineva nou sunt cu adevărat apreciate.

MENȚINEREA BICICLETEI ÎN STARE BUNĂ

150 PUNCTE

Ai grijă de bicicletă menținând-o curată și în stare bună de funcționare. Fă o fotografie înainte și alta după ce o cureți și trimite-ne-o. Poți face acest lucru de maxim două ori pe lună. Eforturile tale nu numai că asigură că bicicleta rămâne într-o formă excelentă, dar contribuie și la bunăstarea generală a comunității noastre. Mulțumim că ajuți la menținerea lucrurilor în funcționare!

Eastmen bike
Eastmen car

MENȚINEREA MAȘINII IN STARE BUNĂ

250 PUNCTE

Asigură-te că mașina ta rămâne în stare bună, menținând-o curată și funcțională. Nu uita să faci poze înainte și după curățare. Poți face acest lucru maxim de două ori pe lună. Eforturile tale contribuie la menținerea unui mediu de trai bine întreținut, iar noi apreciem dedicarea ta în păstrarea lucrurilor în ordine!

FII PERSOANA NOASTRĂ DE CONTACT ÎN CASĂ

100 PUNCTE

Devino persoana noastră de contact în casă, asigurându-te că totul este în stare de funcționare. Rolul tău include să fii punctul de contact pentru persoanele noi și să rezolvi orice întrebări sau probleme care pot apărea. Contribuția ta în menținerea unui mediu de viață fără probleme este neprețuită, iar noi apreciem angajamentul tău în promovarea unui mediu comunitar susținător și funcțional.

Girl pretending to make a phone call
Clean garden

GRĂDINĂRITUL

600 PUNCTE

Bucură-te de plăcerea grădinăritului! Dacă este necesar, vom furniza uneltele de care ai nevoie, iar fiecare persoană care dă o mână de ajutor poate trimite o cerere de puncte. Fă fotografii înainte și după eforturile tale de grădinărit și trimite-le la noi. Poți face acest lucru o dată la fiecare 3 luni. Așteptăm cu nerăbdare să vedem impactul pozitiv al eforturilor tale de grădinărit.

ÎNTOARCEREA CHEILOR LA SEIFUL DE CHEI

100 PUNCTE

Asigură-te că cheile sunt returnate la seiful pentru chei și nu uita să faci o fotografie rapidă pentru a confirma finalizarea sarcinii. Eforturile tale în returnarea cheilor contribuie la buna funcționare a comunității noastre, iar noi apreciem ajutorul tău în menținerea tuturor lucrurilor organizate și în siguranță.

Key locker
Piggy bank on radiator

UTILIZAREA GWE

150 PUNCTE

Dacă utilizarea ta de gaz, apă și energie electrică (GWE) este sub standardul stabilit (inserați standardul), vei câștiga un anumit număr de puncte în fiecare lună. Monitorizarea și menținerea unui consum responsabil nu numai că aduce beneficii mediului înconjurător, ci îți oferă și puncte suplimentare ca semn de apreciere pentru eforturile tale de a fi conștient de consumul nostru de resurse. Mulțumim că ajuți la crearea unui spațiu de locuit mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere energetic.

SORTAREA GUNOIELOR

150 PUNCTE

Ia inițiativa de a sorta și de a asigura eliminarea corectă a gunoiului o dată pe lună. Pentru a finaliza această sarcină, furnizează fotografii ca dovadă a eforturilor tale. Angajamentul tău de a menține gestionarea deșeurilor sub control joacă un rol crucial în menținerea unui spațiu de locuit curat și prietenos cu mediul înconjurător. Apreciem contribuția ta la o comunitate bine organizată și durabilă.

Waste containers

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland