CE AGENȚII DE RECRUTARE ÎN STRĂINTATE SUNT SERIOASE?

A devenit mai ușor să-ți găsești locuri de muncă în străinătate prin agenții de recrutare. Mulți oameni vor să-și încerce norocul peste hotare pentru a câștiga mai mulți bani și experiență. Sunt multe agenții care pretind să-ți ofere de toate însă atunci când ajungi în țara respectivă realitatea este cu totul alta. De aceea este foarte important să alegi o agenție bună.

CUM ȘTII CE AGENȚIE DE RECRUTARE SĂ ALEGI?

În Olanda, o agenție de recrutare serioasă, care îți oferă un loc de muncă stabil și te plătește la timp, deține anumite certificări emise de organizații externe. Agenția este auditată anual și trebuie să îndeplinească niște standarde de muncă foarte bune ca să își mențină aceste certificări. Eastmen este printre puținele agenții de recrutare în Olanda care are toate certificările necesare. Din această cauză poți fi sigur ca dacă alegi să lucrezi prin noi, drepturile de muncă îți vor fi respectate.

¨Am ales Eastmen pentru că am avut încredere în ei de la început.¨

Sofer de tir
Mușat Oana
Șofer de TIR

10 MOTIVE PENTRU CARE SĂ ALEGI EASTMEN

Agentie recrutare strainatate
  • Suntem cei mai buni in domeniul nostru – suntem activi încă din 2006 și am recrutat și plasat cu succes mii de oameni în toată Olanda. Oferim locuri de locuri de muncă în străinătate fără comision.
  • Îți găsim un loc de muncă potrivit – recrutorii noștri români îți găsesc un loc de muncă potrivit abilităților tale, astfel încât să fi în elementul tău și să continui să câștigi experiență relevantă profesiei tale.
  • Ai un recrutor personal – pe toată perioada traiectului de recrutare ai un recrutor personal care îți stă la dispoziție pentru întrebări legate de locul de muncă. În acest fel știi la cine să apelezi și nu vorbești tot timpul cu o altă persoană care nu-ți cunoște situația.
  • Coordonatorii noștri te iau de la aeroport – Când ajungi Olanda, coordonatorii noștri români te așteaptă la aeroport și te conduc la noua ta locuință sau la mașina pe care ai închiriat-o de la noi.
  • Te ajutăm la deschiderea unui cont bancar și BSN– Coordonatorii noștri ei te ajută la deschiderea unui cont bancar și îți fac programare pentru obținerea unui BSN (număr social obligatoriu în Olanda).
  • Îți deschidem o asigurare de sănătate – În Olanda este obligatoriu să ai o asigurare de sănătate. Deschidere unei asigurări de sănătate poate fi dificilă dacă nu vorbești olandeză. Colegii noștri olandezi de la contabilitate rezolvă totul în numele tău.
  • Îți oferim posibilitatea de a închiria o mașină de serviciu cu card de benzină gratuit – mașina o poți folosi și în scopuri private în Olanda.
  • Asistență în Olanda, în limba română – pe toată durata contactului tău de muncă ai posibilitatea să apelezi la coordonatorii noștri români care îți stau la dispoziție daca ai nevoie de ajutor.
  • Îți oferim un contract de muncă olandez – acest contract este tradus și în limba română astfel încât să-ți poți citi drepturile și condițiile de muncă.
  • Te plătim săptămânal – în portalul nostru E-uur îți poți vedea orele lucrate și fluturașii de salariu astfel încât să poți accesa aceste informații oricând și fără ajutorul nostru.
Agentie de recrutare strainatate
Agentie de recrutare in strainatate

CONCLUZIE - CUM SĂ ALEGI O AGENȚIE DE RECRUTARE ÎN STRĂINĂTATE SERIOASĂ?

Dacă nu ai lucrat niciodată în Olanda poate părea imposibil să găsești agenții de recrutare în străinătate serioase în care să ai încredere. Te poți ghida după certificările deținute de agenția respectivă. Ținând cont ca nu multe agenții în Olanda au toate certificările necesare care dovedesc că sunt firme serioase, îți recomandam sa lucrezi prin noi. Mai sus ți-am enumerat 10 motive pentru care să ne alegi. În timp te vei convinge că am enumerat doar puține din multele motive pentru care să alegi o colaborare cu Eastmen.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland