Când pleci în concediu trebuie să îți organizezi singur/ă transportul. Poate un coleg din casă te poate duce la aeroport.

Da, coordonatorii noștri te vor lua de la aeroport sau gară și te vor conduce la cazare. Acest serviciu va fi oferit doar o singură dată.

DigiD este o platformă de management al identității pe care agențiile guvernamentale din Olanda, inclusiv Administrația Taxelor și a Vămilor și Dienst Uitvoering Onderwijs, o pot folosi pentru a verifica identitatea rezidenților Olandei prin intermediul internetului. Poți aplica pentru aceasta pe site-ul guvernului.

Numărul BSN (burgerservicenummer) este codul numeric personal al cetățeanului, un număr unic de înregistrare atribuit fiecărei persoane care locuiește în Olanda.

Nu, numărul BSN este un număr unic și nu poate fi șters sau schimbat și nu trebuie reînnoit.

Da, dar numai în Olanda.

Deschiderea unui cont bancar olandez depinde de politica băncii. În mod normal poți face acest lucru printr-o programare la banca aleasă. Toate documentele necesare de la Eastmen vor fi furnizate.

Nu, acest lucru încalcă politica noastră. Te rugăm să fi pregătit financiar pentru primele două săptămâni până când primești primul salariu.

Da, după 8 săptămâni lucrate poți începe să economisești pentru pensie Stipp Basic și după 34 de săptămâni lucrate pentru Stipp Plus.